Duel în La Liga: Real Sociedad – Atletico Madrid

Analiza meciuri

Real Sociedad – Atletico Madrid

In meciul de pe Stadionul San Sebastian avem o favorita si asta este ocupanta locului 3, Atletico Madrid, care a pierdut o singura data in acest sezon si in Champions League evolueaza foarte bine. Real Sociedad nu este prezenta in Cupele Europene, insa in La Liga este pe pozitia a 6 a, la 5 puncte in spatele lui Atletico. In precedentele 4 partide ambele au inregistrat aceleasi rezultate, 3 victorii si o infrangere. In confruntarile directe din sezonul trecut, Atletico Madrid a fost echipa invingatoare in cele doua dispute.

Real Sociedad

Startul sezonului a fost slab pentru Real Sociedad si a pierdut duelurile cu Real Madrid si Villarreal. A fost infranta si in derby-ul tarii bascilor, in Bilbao, dar in partidele in care a avut adversare mai modeste a obtinut numarul maxim de puncte si de aceea se afla pe locul 6 in clasament. Este interesant ca a inregistrat doar o remiza acasa pana acum si vine dupa doua victorii consecutive fara gol primit. Prima data a invins-o cu 3-0 pe Alaves, apoi in etapa trecuta s-a impus cu 2-0 in fata celor de la Leganes. Antrenorul Eusebio a gasit formula castigatoare si cu siguranta nu va schimba primul 11, in disputa de sambata. C. Gonzales il va inlocui pe I. Martinez si nu se stie daca il vom vedea in poarta pe Rulli.

Atletico Madrid

Se afla in spatele liderului si spera sa castige un nou titlul de campioana. Are o echipa puternica in acest sezon si din acest motiv si-a propus mai multe obiective. A pierdut o singura data in deplasarea de pe terenul lui FC Sevilla. Cu toate ca ne-am obisnuit sa o vedem fara sa incaseze goluri, in precedentele 3 partide defensiva sa a fost demontata de cateva ori. Malaga a inscris in poarta sa, doua goluri in campionat, iar in Champions League si Rostov a marcat pe Vicente Calderon. Totusi aceste dueluri au fost castigate de Atletico si in Champions League este ca si calificata in faza urmatoare. Gameiro si Griezmann sunt in mare forma, asa cum s-a vazut in meciurile trecute. Vor absenta Gimenez si Savic, in meciul de pe San Sebastian.

{{notification_msg}}