Duel în La Liga: FC Sevilla – Celta Vigo

Analiza meciuri

FC Sevilla – Celta Vigo

Situatia acestor echipe devine din ce in ce mai clara, Sevilla fiind pe locul 4, care duce in Champions League, dar mai spera la pozitia a 3 a, ce o califica direct in grupe. Probabil Celta Vigo va ramane la mijlocul clasamentului si nu o vom vedea in Europa League sezonul urmator. Va juca in semifinalele acestei competitii, insa castigatoarea trofeului va evolua in Champions League. A pierdut doua meciuri la rand in La Liga, apoi a castigat in Granada. Sevilla vine dupa 3 dueluri fara infrangere si trebuie sa precizam ca in intalnirea directa din tur, s-a impus cu 3-0 in fata celor de la Celta.

FC Sevilla

Se pare ca a trecut de perioada delicata si a inceput sa joace mai bine. Cele 6 meciuri fara victorie, eliminarea din Champions League si pierderea locului 3 din campionat, a scazut moralul echipei. Totusi a ramas pe pozitia a 4 a, pentru ca in precedentele partide a remizat cu adversare modeste precum Sporting si Leganes, iar pe teren propriu a triumfat in fata celor de la Granada si Deportivo. Egalul cu Valencia a fost un rezultat bun, apoi din cauza accidentarilor unor jucatori, antrenorul Sampaoli a fost nevoit sa faca mai multe modificari in primul 11. In echipa de start a revenit Jovetic si Vazquez, iar joi seara ne asteptam sa-l vedem si pe Rami in defensiva.

Celta Vigo

Este prezenta in doua competitii, insa se gandeste mai mult la Europa League, fiindca in La Liga se afla la mijlocul clasamentului. Va juca in semifinale si are sanse sa ajunga in Champions League, daca va castiga trofeul. Daca antrenorul Berizzo nu menaja jucatorii pentru Europa League, cu siguranta Celta Vigo se afla pe o pozitie mult mai buna in campionat. In sferturile de finala a eliminat-o pe Genk, printr-o victorie la limita acasa si o remiza in deplasare. S-a impus cu 3-0 in disputa cu Granada, apoi in etapa trecuta a fost invinsa cu 1-0 de Betis. Acum ne asteptam sa vedem un prim 11 puternic, cu toate ca saptamana viitoare o va intalni pe Manchester United. Diaz va absenta din cauza ca este suspendat.

{{notification_msg}}