Duel în La Liga: Eibar – Real Madrid

Analiza meciuri

Eibar – Real Madrid

Chiar daca o echipa mica cum este Eibar o va intalni pe puternica Real Madrid, va fi un meci care va atrage multa atentie, fiindca gazdele sunt o surpriza a acestui sezon, datorita evolutiilor bune de pana acum si se afla aproape de topul clasamentului. Pe de alta parte, madrilenii trec printr-o usoara criza, pentru ca au pierdut pozitia de lider in etapa trecuta. In precedentele 3 etape Eibar a inregistrat un egal, o infrangere si o victorie. Intalnirea din tur s-a incheiat cu o remiza.

Eibar

Este intr-o forma buna si tine aproape de locurile ce duc in Europa League. Acum va juca cu Real Madrid, care are moralul afectat dupa ultimele dueluri si poate profita de acest lucru. In prima parte a sezonului a obtinut un punct valoros in partida cu campioana Europei. Nu a putut face nimic in meciuri cu Atletico si Barcelona, de pe teren propriu, dar acum cu siguranta va incerca sa o invinga pe Real Madrid. Recent a pierdut in deplasare cu Sevilla si trebuie sa precizam ca cel mai bine joaca cu echipele mai modeste din La Liga. In etapa trecuta a terminat la egalitate cu Real Sociedad, cu toate ca a fost condusa de doua ori. Va lipsi Cape din cauza ca este suspendat, iar o veste buna e ca vor reveni pe teren Gonzalez A., Capa si S.Enrich.

Real Madrid

Trece printr-o perioada mai dificila si recent a pierdut primul loc din clasament. La un moment dat a avut un avantaj bun in fata pozitiei secunde, pe care l-a pierdut treptat. Prima data s-a impiedicat pe terenul celor de la FC Sevilla, apoi a fost infranta surprinzator de Valencia. In etapa precedenta a facut inca un pas gresit, remizand acasa cu Las Palmas. Weekend-ul trecut s-a impus cu greu in disputa cu Villarreal, avand in vedere ca in minutul 62 era condusa cu 2-0 si a reusit sa intoarca scorul. Antrenorul Zidane a fost nevoit sa faca cateva modificari in primul 11, dar nu au fost pe masura asteptarilor fanilor. Varane este accidentat, iar Morata si Bale vor lipsi pentru ca sunt suspendati.

{{notification_msg}}