Duel în La Liga: Eibar – Las Palmas

Analiza meciuri

Eibar – Las Palmas

Putem spune ca ambele si-au indeplinit obiectivul in acest sezon si pot fi multumite de ceea ce au facut pana acum, in special Eibar, care ocupa locul 8 si poate spera la un loc de Europa League. Cel mai important pentru Las Palmas e ca se afla departe de zona retrogradabila. In intalnirea din tur Eibar a fost invinsa cu 1-0.

Eibar

Weekend-ul trecut a demonstrat din nou ca este o echipa periculoasa pe contraatac si a invins-o pe Villarreal in deplasare. In ultimele 10 meciuri a fost infranta doar doar de Real Madrid si Sevilla. A remizat de cateva ori, dar a avut parte si de cateva victori grozave, la fel cum a fost cea din Valencia, in care s-a impus cu 4-0.  A marcat cel putin un gol in precedentele 6 partide si trebuie sa precizam ca mijlocasul Kike a inscris in duelurile cu Osasuna, Villarreal si Espanyol. Dupa remiza cu Espanyol, antrenorul Mendilibar nu a mai modificat primul 11. Acum sigur vor fi cateva schimbari, deoarece Inui si Arbilla sunt accidentati. In atac va fi Gonzalez A, fiindca S.Enrich nu s-a recuperat complet.

Las Palmas

Poate fi mai relaxata, dar in ultima vreme a reusit sa castige numai acasa, iar in deplasare are parte de esecuri. A terminat la egalitate cu Real Madrid, dupa care a bifat doua victorii pe teren propriu si doua infrangeri in afara. Las Palmas a invins-o cu 5-2 pe Osasuna, iar apoi a pierdut cu 4-3 in fata celor de la Espanyol. Acuma doua etapa s-a impus cu 1-0 in disputa cu Villarreal, iar in partida trecuta Celta Vigo a infrant-o cu 3-1. Ne asteptam sa vedem cateva schimbari in echipa de start, pentru ca Bigas si Nalaidos sunt accidentati. Este posibil ca Livaja sa faca parte din ofensiva.

{{notification_msg}}