Duel în La Liga: Deportivo – Villarreal

Analiza meciuri

Deportivo – Villarreal

Cu toate ca exista o diferenta de 13 puncte intre ele, se anunta un meci interesant. Deportivo se afla in partea de jos a clasamentului si are cu 5 puncte mai mult fata de zona retrogradabila, in timp ce Villarreal ocupa locul 5. Ambele au fost eliminate din saisprezecimile Cupei, Deportivo dupa doua remize, iar Villarreal a fost infranta o data si un meci l-a terminat la egalitate. Trebuie sa precizam ca “Submarinul Galben” a intalnit un adversar mai dificil, decat cel care a jucat cu echipa din La Coruna. In etapa trecuta ambele au obtinut cate un punct. In confruntarile din sezonul precedent de fiecare data a castigat echipa din deplasare, Villarreal cu 2-1 pe stadionul Riazor, iar Deportivo s-a impus cu 2-0 pe El Madrigal.

Deportivo

Vine dupa 5 dueluri fara victorie, din care a remizat in ultimele 3. Doua rezultate de egalitate au eliminat-o din Cupa. In prima mansa a remizat 2-2 cu Alaves pe teren propriu, iar in cealalta disputa scorul final a fost 1-1. A jucat cu un om in plus aproape toata repriza secunda, dar nu a reusit sa castige. Intre acele doua meciuri, s-a intalnit in campionat cu Espanyol si a remizat 1-1 in deplasare. Trebuie sa precizam ca Deportivo inca nu a reusit sa castige in acest sezon atunci cand nu a evoluat in fata fanilor. Antrenorul Garitano a folosit acelasi prim 11 in precedentele doua partide, insa a intampinat unele dificultati. Gil si Bruno Gama vor lipsi fiindca sunt accidenati, iar Juanfran este suspendat din cauza cartonasului rosu pe care l-a primit in etapa trecuta.

Villarreal

Nu a reusit sa triumfe in ultimele 4 dispute, insa nu putem spune ca nu joaca bine. In saisprezecimile Cupei a fost oprita de Real Sociedad, fiind infranta cu 3-1 in prima partida, dupa care in mansa secunda a terminat la egalitate 1-1. Recent a facut un meci foarte bun in fata celor de la FC Barcelona. A fost foarte aproape de o victorie, insa s-a trezit egalata pe final. In acel duel nu a jucat atacantul Soldado, insa Villarreal a fost de neinvins. Pe lista indisponibililor pentru confruntarea cu Deportivo se regasesc: Musacchia, J.Coste, Sansone si Bakambua, care a fost convocat la echipa nationala. Probabil Borre, Angel si Gonzalez vor fi titulari.

{{notification_msg}}