Duel în Italia: AC Fiorentina - Atalanta

Analiza meciuri

Fiorentina – Atalanta

Este un meci din etapa cu numarul 7 din Serie A, inaintea caruia echipa gazda, Fiorentina, ocupa pozitia a 5 a din clasament, iar Atalanta se afla pe locul 13, avand cu 4 puncte mai putin. Pe de alta parte, echipa din Bergamo nu a mai castigat de mult timp, iar Fiorentina a triumfat in toate confruntarile de pe teren propriu din acest sezon. Ultimele 4 dueluri directe s-au incheiat la egalitate.

AC Fiorentina

Va face tot posibilul sa invinga echipa din Bergamo, mai ales ca evolueaza foarte bine acasa. Echipa antrenata de Pioli s-a impus in precedentele 3 partide de acasa, disputate cu Spal, Chievo si Udinese, iar in deplasare a remizat cu Sampdoria si a pierdut in fata celor de la Inter si Napoli. Este adevarat ca si in acele meciuri pierdute, echipa din Firenze a jucat bine, insa a fost infranta pe final. Trebuie sa adaugam ca in acest moment nu sunt probleme de lot.

Atalanta Bergamo

Oaspetii din Bergamo au castigat doar la inceputul campionatului, este vorba de duelul de pe teren propriu cu cei de la Frosinone si din acest motiv se afla pe pozitia a 13 a in clasament. Sa nu uitam ca sezonul a inceput mai repede pentru Atalanta, tinand cont ca a jucat in turul 2 preliminar din Europa League, insa a fost oprita in play-off de FC Copenhaga. A pierdut cu Spal si Cagliari, dar a remizat cu Milan, Roma si Torino. Nu-l vom vedea in teren pe fundasul Varnier care este accidentat.

{{notification_msg}}