Duel în FA Cup: Wolverhampton – Chelsea

Analiza meciuri

Wolverhampton – Chelsea

In programul de sambata din saisprezecimile FA Cup, vom avea un duel in Wolverhampton, o echipa din esalonul secund si liderul din Premier League, Chelsea. Totusi londonezii trebuie sa fie foarte atenti, fiindca Wolverhampton a eliminat doua echipe din prima liga in precedentele doua runde si anume pe Liverpool si Stoke City. Ultima confruntare directa dintre aceste doua cluburi a avut loc acum 4 sezoane in Cupa Ligii, cand Chelsea s-a impus categoric cu scorul de 6-0.

Wolverhampton

Cu siguranta fanii lui Wolverhampton nu au uitat acel esec usturator si isi doresc ca echipa lor de suflet sa faca tot posibilul pentru a obtine un rezultat pozitiv, mai ales ca joaca acasa. In precedentele etape din Championship, a fost invinsa pe teren propriu cu 1-0 de catre Newcastle si Wigan, iar inainte a pierdut cu 2-1 in fata celor de la Burton. Acum presiunea este pe umerii antrenorului Lambert, deoarece Wolverhampton are doar puncte avantaj fata de zona retrogradabila. In FA Cup, a castigat cu 2-0 disputa cu Stoke si surprinzator a invins-o pe Liverpool cu 3-2, pe Anfield. Din acest motiv Lambert va folosi acelasi prim 11, insa nu poate conta pe Zyro, Wiliamson, Silvio, Cavaleiro, Price si Graham.

Chelsea

Oaspetii din Londra sunt in mare forma, ocupa primul loc din Premier League si au un avantaj de 8 puncte fata de urmaritoarea, Manchester City. Din acest motiv jucatorii antrenorului Conte s-au relaxat in ultima etapa si au remizat 1-1 cu Burnley. Inainte Chelsea a invins-o cu 3-1 pe Arsenal si probabil a scos-o din lupta pentru titlu. Acum cateva zile in urma a remizat pe Anfield cu Liverpool. In FA Cup a trecut de Brentford si Peterborough in rundele precedente. Terry si Luiz vor lipsi, fiindca sunt accidentati.

{{notification_msg}}