Duel în FA Cup: West Ham – Manchester City

Analiza meciuri

West Ham – Manchester City

Inceputul noului an ne aduce un meci din runda a treia FA Cup, in care se intalnesc doua echipe din Premier League, West Ham si Manchester City. Oaspetii sunt mai bine pozitionati si ocupa locul 3 in clasament, la 20 de puncte distanta de West Ham, aflata pe pozitia a 13 a. In confruntarea din tur, disputata pe stadionul Etihad s-au impus gazdele cu scorul de 3-1.

West Ham

In sezonul trecut a evoluat mult mai bine in partidele cu City, reusind o victorie in deplasare cu 2-1 si o remiza 2-2, pe teren propriu. Acum lucrurile stau altfel si antrenorul Bilic impreuna cu jucatorii sai vin dupa doua infrangeri consecutive, cu Leicester si Manchester United. Recent a obtinut 3 victorii la rand si s-a indepartat de zona retrogradabila, in prezent avand cu 7 puncte mai mult fata de Sunderland, ocupanta locului 18. Din acest motiv ar trebui sa fie relaxata inaintea partidei cu Manchester City din FA Cup, insa antrenorul se confrunta cu probleme de lot, deoarece pe lista indisponibililor sunt multi jucatori printre care se numara: Torah, Byram, Oxford, Collins, Masuaku, Arbeloa, Sackho, Kouyate, Feghouli si Payet.

Manchester City

Recent a avut o serie de 3 triumfuri consecutive in Premier League, care a readus-o in topul clasamentului, iar apoi a urmat esecul cu 1-0 suferit in partida cu Liverpool si inca o victorie cu 2-1, in fata lui Burnley. In duelul precedent a reusit sa intoarca soarta meciului, fiindca a fost condusa cu 1-0. Un mare merit la avut argentinianul Aguero, care a intrat in repriza secunda si a marcat golul victoriei. Asadar acum ne asteptam sa-l vedem titular, dar pe de alta parte antrenorul Guardiola nu se va putea baza pe serviciile lui Gundogan, Fernandinho, Delph si Sana.

{{notification_msg}}