Duel în FA Cup: Tottenham – Aston Villa

Analiza meciuri

Tottenham – Aston Villa

Este un duel intre doua echipe care au jucat multi ani in Premier League, insa acum Aston Villa evolueaza in Championship si isi doreste sa promoveze. Tottenham a urcat pe pozitia a 3 a in clasament, dupa ultimele 5 victorii. Aston Villa se afla undeva la mijlocul clasamentului in liga secunda, mai exact pe locul 12, dupa 25 de etape. Ultimele doua confruntari directe din prima liga au fost castigate de Tottenham.

Tottenham

Este in mare forma si cu siguranta se gandeste doar la victorie. Etapa trecuta din campionat a invins-o pe liderul Chelsea cu 2-0, in fata fanilor, pe stadionul White Hart Lane. Prin acest rezultat grozav Tottenham a revenit in lupta pentru topul clasamentului. Am mentionat deja ca vine dupa o serie de 5 triumfuri la rand, iar in afara de asta trebuie sa precizam ca s-a calificat in primavara Europa League. Probabil tanarul mijlocas Alli va fi titular, fiindca in precedentele 3 partide a inscris de 6 ori, iar atacantii care au jucat impotriva lui Chelsea vor fi menajati. Lamela va lipsi, pentru ca acuza unele accidentari.

Aston Villa

Nu mai face parte de ceva timp din primul esalon, insa isi doreste sa revina pe prima scena din fotbalul englezesc. In prezent este greu de crezut ca va promova sezonul acesta, fiindca se afla undeva la mijlocul clasamentului din Championship. De la venirea antrenorului Steve Bruce, din luna octombrie, Aston Villa a inceput sa aiba evolutii mai bune si acum e la 7 puncte distanta fata de pozitia care o poate duce in play-off-ul pentru promovare. In ultimele doua etape a obtinut doar un punct din remiza cu Leeds si a fost infranta de Cardiff. Asadar, ne asteptam sa vedem mai multe modificari in primul 11, facute de antrenorul Bruce. Pe lista indisponibililor pentru acest meci cu Tottenham, se afla jucatorii: Richards, Kodjiji, Laet, Ayewu si portarul Steer.

{{notification_msg}}