Duel in FA Cup: Reading - West Bromwich

Analiza meciuri

Reading- West Bromwich

In aceasta sambata runda 16 din FA Cup, aduce fata in fata intr-unul dintre meciuri, doua echipe din ligi diferite, Reading care se afla pe la mijlocul ligii a doua din Anglia si West Bromwich care este pe locul 14 in Premier League dupa 26 de etape. Acum 6 ani, Reading a reusit sa castige acasa cu 1-0 in fata celor de la West Bromwich, tot in FA Cup. Dupa aceasta s-au intalnit in sezonul 2012-2013 si ambele au invins acasa.

Reading

Cu siguranta Reading isi doreste sa-si continue seria buna de jocuri facute impotriva celor de la West Bromwich, mai ales ca este vorba de o calificare intr-o faza mai avansat a unei competitii importante din Anglia. A avut parte de o tragere la sorti usoara acum doua runde pentru ca a intalnit-o pe Huddersfield din liga secunda si pe Walsall din liga a treia, acestea fiind si singurele victorii in ultimele 6 saptamani. Ultima data in campionat a castigat pe data de 2 ianuarie acasa cu Bristol City, dupa care a urmat o serie de 5 remize si doua infrangeri. Toate astea au dus-o pe Reading pe locul 15 in Championship, dar nu sunt motive de ingrijorare pentru ca are cu 11 puncte mai mult fata de primul loc retrogradabil. In ultimele doua meciuri jucate acasa a terminat la egalitate fara goluri marcate, cu Burnley si Wolverhampton, iar in acest meci trebuie sa se concentreze maxim in fata fanilor. Trebuie sa gaseasca solutii in atac pentru ca lipseste portughezul Orlando Sa si Blackmann.

West Bromwich

De la inceputul sezonului se situeaza undeva pe la mijlocul clasamentului in Premier League, recent a avut o serie de trei remize si doua infrangeri. Etapa trecuta a castigat cu 1-0 duelul cu Everton si acum are cu 8 puncte mai mult decat Newcastle, echipa de pe locul 18. In meciurile trecute din FA Cup a invins doua echipe din ligile secunde si anume Peterborough si Bristol City. Avand in vedere rezultatele slabe de pe stadionul lui Reading, antrenorul Pulis va trebuie sa faca cateva schimbari la echipa, daca vrea sa o califice in faza urmatoare pe West Bromwich dupa acest joc. Nu va juca McManaman, mijlocasul Morrison si fundasul McAuley.

{{notification_msg}}