Duel în Cupa Italiei: Inter Milan - Bologna

Analiza meciuri

Inter Milan – Bologna

In aceasta saptamana se vor juca ultimele 4 dueluri din saisprezecimile Cupei Italiei si in unul din ele Inter o va intalni pe Bologna, pe Guiseppe Meazza. Inter evolueaza mai bine in campionat, unde dupa o serie de 5 victorii ocupa locul 6 in clasament, iar Bologna se afla pe pozitia a 16 a, la 13 puncte distanta de zona retrogradabila. Confruntarea directa din toamna trecuta s-a incheiat la egalitate 1-1, iar in sezonul precedent Inter a castigat ambele dueluri.

Inter Milan

Ultima partida a aratat ca Bologna poate sa-i faca probleme, iar acum Inter va trebui sa fie foarte atenta in aceasta disputa din Cupa. Am mentionat deja ca se afla intr-o mare forma si vine dupa 6 triumfuri la rand, 5 in campionat si una in Europa League, competitie in care nu a reusit sa treaca de grupe. In prezent este pe locul 6 si are cu 5 puncte mai putin decat Napoli, echipa de pe pozitia a 3 a. Din acest motiv jucatorii antrenorului Pioli trebuie sa joace relaxat in duelul cu Bologna si probabil vom vedea un prim 11 modificat. Va reveni Brozovic, insa nu se stie daca il vom vedea in teren pe Medel.

Bologna

Inainte de aceasta partida, oaspetii din Bologna s-au impus cu 1-0 in fata celor de la Crotone, in etapa trecuta si au un avantaj de 13 puncte fata de zona retrogradabila. Din aceasta cauza poate sa joace fara griji cu Inter. Acum doua etape a suferit o infrangere usturatoare cu 3-0, in fata campioanei Juventus. Bologna a ajuns in saisprezecimile Cupei Italiei, dupa ce in precedentele doua runde a trecut de Verona si Trapani. Antrenorul Doadoni nu se va putea baza pe jucatorii: Taider, Gastaldello, Torosidis, Sadiq, Helander si Verdi.

{{notification_msg}}