Duel în Cupa Italiei: AS Roma – Sampdoria

Analiza meciuri

AS Roma – Sampdoria

Este un meci din saisprezecimile Cupei Italiei in care se vor intalni doua echipe din Serie A, AS Roma si Sampdoria. Roma se afla pe pozitia secunda, in timp ce Sampdoria ocupa locul 13 si are cu 20 de puncte mai putin. Dupa infrangerea cu Juventus, romanii au bifat 3 victorii la rand in campionat, iar echipa din Genoa nu a reusit sa triumfe in ultimele 5 partide din campionat. Precedentele doua confruntari directe de pe stadionul Olimpico au fost castigate de AS Roma. Sa nu uitam ca anul trecut si Sampdoria i-a invins pe teren propriu, pe romani.

AS Roma

Din cele mentionate, reiese ca AS Roma este favorita in aceasta disputa din saisprezecimile Cupei Italiei, mai ales ca va juca acasa. In ultimele doua etape a castigat in deplasare la Genoa si Udinese si s-a apropiat la doar 1 punct de liderul Juventus. Golgheterul Dzeko a ratat multe ocazii in partida cu Udinese, dar cel mai probabil va fi titular in acest duel din Cupa. Nu excludem sa-l vedem in teren pe Totti in repriza secunda. Ne asteptam sa fie inclusi cativa jucatori noi in echipa de start. Florenzi va lipsi, fiindca este accidentat.

Sampdoria

Este intr-o scadere de forma, deoarece in ultimele 5 etape din Serie A, a obtinut doar doua puncte, cand a remizat cu Udinese si Empoli. In deplasare a avut parte doar de esecuri in duelurile cu Chievo, Napoli si Lazio. Totusi, multumita seriei anterioare de 4 victorii si doua remize, jucatorii antrenorului Giampaolo ocupa locul 13 in clasament si au un avantaj de 14 puncte fata de zona retrogradabila. Din acest motiv poate juca relaxat in duelul din Cupa cu Roma, mai ales ca echipa de pe Olimpico se concentreaza mai mult asupra campionatului. Antrenorul Giampaolo nu poate conta pe Carbonero, Viviano si Sala. Cu siguranta vor fi jucatori noi in primul 11.

{{notification_msg}}