Duel în Cupa Italiei: AC Milan – FC Torino

Analiza meciuri

AC Milan – FC Torino

Acest meci din saisprezecimile Cupei Italiei va atrage multa atentie, deoarece se vor intalni doua echipe ce se afla in topul clasamentului din Serie A. Milan este pe locul 5 si are cu 7 puncte mai mult decat ocupanta pozitiei a 8 a, FC Torino. Este interesant ca se vor duela si in campionat in weekend-ul viitor. In prima parte a sezonului milanezii au castigat confruntarea cu 3-2, pe stadionul San Siro.

AC Milan

Vine dupa 3 victorii consecutive in campionat, dar a triumfat si de 3 ori in Torino, ceea ce denota ca Milan este favorita sa se califice in faza urmatoare din Cupa Italiei. Trebuie sa precizam ca recent a castigat primul trofeu din acest sezon, dupa ce a reusit sa o invinga pe Juventus in Supercupa, intr-un duel jucat in Doha. In primul meci din acest an de pe teren propriu s-a impus cu 1-0 in fata celor de la Cagliari, asa ca jucatorii antrenorului Montella ocupa locul 5 in clasament la un punct distanta de la Lazio si la doua fata de Napoli, echipa de pe pozitia a 3 a. Din acest motiv credem ca Montella nu va folosi cel mai puternic prim 11, in aceasta disputa din Cupa. Vor lipsi Montolivo, Fernandez, Kucka si Abate.

FC Torino

In noiembrie a trecut printr-o serie de 4 victorii, 3 in campionat si una in Cupa Italiei, dupa care a a avut parte de o perioada mai dificila in care a fost infranta de Napoli, Juventus si Sampdoria. Etapa trecuta a remizat fara goluri cu Sassuolo, iar inainte a castigat cu 1-0 acasa cu Genoa. Antrenorul Mihajlovic a fost multumit ca echipa sa nu a incasat nici un gol in ultimele doua partide. Conducerea clubului a hotarat sa-l aduca pe atacantul Iturbe de la AS Roma si ne asteptam sa-l vedem titular in disputa cu Milan. Acquah a fost convocat la echipa nationala, iar Vives, Molinaro si Gustafon acuza unele accidentari.

{{notification_msg}}