Duel în Bundesliga: Mainz 05 – Bayern Munchen

Analiza meciuri

Mainz 05 – Bayern Munchen

Avand in vedere ca in aceasta saptamana nu au fost meciuri din cupele europene, Mainz si Bayern se intalnesc vineri. Mainz nu mai are sanse de calificare in faza urmatoare din Europa League, iar Bayern va evolua in saisprezecimile Champions League. In Bundesliga echipa din Munchen are cu 10 mai puncte mai mult decat Mainz. Trebuie sa precizam ca Bayern va juca si in Cupa Germaniei, dar nu si Mainz, care a fost eliminata din competitie. In etapa trecuta Bayern a obtinut o victorie, in timp ce Mainz a fost infranta. In sezonul trecut jucatorii lui Mainz s-au impus pe Alianz Arena spre uimirea tuturor. Bayern a castigat ultimele 4 meciuri jucate pe terenul celor de la Mainz.

Mainz 05

Si-a luat ramas bun de la Europa League si de la Cupa Germaniei, asa ca acum trebuie sa se concentreze doar asupra campionatului. Dupa egalul cu St. Etienne, a fost infranta in Bundesliga de catre Hertha Berlin. A avut avantaj in meciul din Berlin, printr-un gol marcat de tanarul Seydel. Antrenorul Schmidt a facut cateva modificari in primul 11, iar Brosinski si Bell nu au fost titulari. Mainz a jucat si cu un om mai putin, dupa eliminarea lui Gbamin. Vor lipsi in partida de vineri: Clemens, F.Frei, Brosinski, Muto si Serdar.

Bayern Munchen

A trecut printr-o serie de 3 meciuri fara victorie, insa in etapa precedenta a reusit sa castige. S-a impus cu scorul de 2-1 in fata celor de la Bayer Leverkusen. A fost cel de-al 7 lea duel consecutiv in care a primit gol. In Champions League a pierdut cu 3-2 in deplasarea din Rostov si a pierdut sansa de a termina pe primul locul in grupa. Dupa infrangerea cu Borussia Dortmund, bavarezii au pierdut si pozitia de lider in Bundesliga. Totusi se afla pe locul 2, in spatele celor de la Leipzig, iar acum presiunea este pe umerii jucatorilor, fiindca are nevoie de victorii. Vestea buna e ca vor reveni pe teren Robben, Vidal, Boateng si Ribery. Singurul accidentat este Coman.

{{notification_msg}}