Duel în Bundesliga: Hoffenheim – Borussia Dortmund

Analiza meciuri

Hoffenheim – Borussia Dortmund

Primul meci al etapei este un derby, deoarece se va intalni ocupanta locului 4 cu echipa de pe pozitia a 6 a. Atat Hoffenheim cat si Borussia Dortmund au remizat in etapa precedenta pe teren propriu. Gazda este singura echipa care nu a pierdut in acest sezon, in Bundesliga. Borrussia vine dupa 3 meciuri fara infrangere, dar sa nu uitam ca se lupta pe 3 fronturi, fiindca s-a calificat in saisprezecimile Champions League si in faza urmatoare din Cupa Germaniei. In campionatul trecut echipa din Dortmund s-a impus acasa cu 3-1, iar ultimele 3 confruntari directe de pe acest stadion s-au incheiat la egalitate.

Hoffenheim

Este singura echipa neinvinsa din liga si in etapa trecuta a remizat cu Leipzig. A disputant meciuri grele, ca si cel cu Bayern, iar acum va intalni un adversar foarte puternic. Pe banca tehnica se afla cel mai tanar antrenor din Bundesliga, Julian Nagelsmann. Cu toate ca Hoffenheim a remizat de multe ori, se afla pe locul 4 in clasament la o distanta de 7 puncte fata de lider. In ultimele 5 etape, a terminat de 4 ori la egalitate. Etapa trecuta a obtinut un punct in Frankfurt, dar a ramas neinvinsa multumita portarului Baumann care a avut cateva interventii foarte bune. Dupa victoria cu 4-0 in fata celor de la Cologne, primul 11 a fost modificat de mai multe ori.

Borussia Dortmund

Incepe sa se vada tot mai mult scaderea de forma pe care o are Borussia in Bundesliga. Dupa esecul din Frankfurt, s-a impus cu 4-1 in duelul cu M’gladbach, iar apoi a remizat 2-2 in Champions League, cu Real Madrid. A fost salvata de la infrangere de catre Reus, care a reusit sa marcheze golul egalizator pe final. Etapa trecuta a remizat 1-1 in Cologne, dar au lipsit Sokratis, Castro si Piszczek. Acum ne asteptam sa vedem noi modificari in echipa de start si probabil Durm si Rideo vor fi titulari.

{{notification_msg}}