Duel în Bundesliga: Hertha BSC – Werder Bremen

Analiza meciuri

Hertha BSC – Werder Bremen

Este un meci intre doua echipe care evolueaza total diferit in acest sezon, deoarece numarul de victorii a celor de la Hertha coincide cu numarul de esecuri ale lui Werder Bremen. Hertha ocupa locul 3 in clasament si are cu 16 puncte mai mult decat Werder, care este pe pozitia a 14 a. Echipa din Berlin a castigat cele 6 meciuri de acasa, iar Werder Bremen nu a obtinut nici o victorie in deplasare pana acum. In ultimele 4 etape, Hertha a triumfat de 3 ori, iar jucatorii lui Werder au reusit sa castige in weekend-ul trecut. Confruntarile directe din sezonul precedent s-au incheiat la egalitate.

Hertha BSC

Are parte de un sezon foarte bun, daca ne uitam peste rezultatele de pana acum. Cel mai bine evolueaza pe teren propriu, unde a obtinut 6 victorii. In ultimul duel de acasa cu Mainz a fost condusa cu 1-0, insa multumita atacantului Isisevic care a marcat de doua ori, a castigat. Etapa trecuta a triumfat in deplasarea de la Wolfsburg, cu toate ca antrenorul Dardai nu s-a putut baza pe serviciile lui Weiser, Ibisevic si Skjelbred. In acel meci a fost condusa de doua ori cu 1-0 si cu 2-1, dar Hertha a reusit sa egaleze si in minutele de prelungire a marcat golul victoriei prin Kalou. O veste buna e ca vor reveni cei 3, insa Stark va absenta pentru ca este accidentat.

Werder Bremen

A inregistrat doar 3 victorii pana acum si trece printr-o perioada mai dificila avand in vedere ca se afla in partea de jos a clasamentului. Are cea mai slaba defensiva din Bundesliga, iar in deplasare inca nu a reusit sa se impuna. Toate cele 3 victorii au fost la limita, cu 2-1 si putem spune ca jucatorii lui Werder marcheaza in fiecare meci, cu exceptia primei etape, cand au fost invinsi cu 6-0 de Bayern Munchen. Acum doua etapa a remizat 2-2 cu Hamburg, iar weekend-ul trecut s-a impus in fata celor de la Ingolstadt, printr-un gol marcat in ultimele minute de catre Bartels. Antrenorul Nouri a facut cateva modificari in echipa de start, tinand cont ca nu poate conta pe Wiedwald si Drobny, deoarece ambii acuza unele accidentari.

{{notification_msg}}