Duel în Bundesliga: Hertha BSC – 1899 Hoffenheim

Analiza meciuri

Hertha BSC – 1899 Hoffenheim

Daca ne uitam peste clasament, putem spune ca este un derby al etapei, pentru ca sunt doua echipe care au surprins multa lume in acest sezon. In prezent Hertha si Hoffenheim se lupta pentru un loc in Champions League. Gazdele sunt pe locul 5, iar oaspetii ocupa pozitia a 4 a si au un avantaj de 5 puncte. Ambele echipe evolueaza mult mai bine acasa, ceea ce inseama ca Hertha poate fi considerata favorite, iar Hoffenheim este si ea in forma pentru ca nu a mai pierdut de 5 meciuri. In duelul din tur, echipa din Berlin a fost invinsa cu 1-0.

Hertha BSC

Evolueaza modest in deplasare, dar se descurca bine pe teren propriu si foarte rar o vedem remizand. In retur a terminat o singura data la egalitate cu Bayen Munchen, cand a incasat un gol in ultimele secunde ale partidei. In Cupa a fost eliminata greu, de Borussia Dortmund, din cauza unei lovituri de la 11 metri. Dupa egalul cu Bayern, s-a impus in campionat in fata celor de la Eintracht Frankfurt si Borussia Dortmund. A jucat slab in deplasare cu Cologne si HSV si a pierdut. Hertha este optimista inaintea acestui meci, pentru ca va avea sprijinul fanilor intr-un numar cat mai mare, insa nu va putea conta pe Plattenhardt, Kalou si Brooks. De asemenea antrenorul Dardai va avea probleme in ceea ce priveste primul 11, fiindca vor mai absenta Lustenberger, Schieber, Weiser si Dude.

1899 Hoffenheim

In ultima vreme castiga doar pe teren propriu, dar e bine ca in deplasari obtine rezultate de egalitate si nu pierde. In precedentele 5 partide nu a fost invinsa si a remizat cu scorul de 1-1, in meciurile cu Freiburg si Schalke. Hoffenheim are doua infrangeri in total si un lucru bun este ca reuseste sa marcheze aproape in fiecare disputa. Antrenorul Nagelsmann a jucat cu 3 atacanti in partida cu Bayer Leverkusen din etapa trecuta, insa scorul final a fost 1-0, multumita reusitei lui Wagner. O veste buna pentru fani e ca va reveni Vogt, insa nu se stie daca va fi inclus in echipa de start.

{{notification_msg}}