Duel în Bundesliga: Bayern Munchen – Eintracht Frankfurt

Analiza meciuri

Bayern Munchen – Eintracht Frankfurt

Pe langa rivalitatea dintre aceste doua cluburi, Eintracht are parte de un sezon bun si spera sa obtina un rezultat pozitiv din aceasta confruntre cu Bayern Munchen, la fel cum a facut-o in tur. Eintracht Frankfurt are moralul afectat fiindca in precedentele 4 etape a fost infranta, dar s-a calificat in semifinalele Cupei Germaniei, ca si Bayern. Echipa din Munchen va juca in sferturile de finala Champions League si vine dupa doua victorii consecutive in Bundesliga. Confruntarea directa din prima parte a campionatului s-a incheiat cu scorul de 2-2. In sezonul trecut Bayern s-a impus cu 1-0, iar Eintracht nu a mai inscris pe Alianz Arena din 2010.

Bayern Munchen

Bavarezii sunt in forma si se afla pe primul loc in Bundesliga. A remizat de cateva ori, in rest a rezolvat aproape toate meciurile in favoarea lor. Etapa trecuta a castigat in Berlin, iar pe Arsenal a invins-o cu 5-1 in Champions League. Cea mai convingatoare victorie din acest sezon, a fost cea cu HSV, in care tabela a aratat la final, scorul de 8-0. Apoi a trecut cu 3-0 de Schalke in Cupa si a infranta pe Cologne in campionat. Marti a jucat relaxat in partida cu Arsenal, si la un moment dat a fost condusa, dar a reusit sa marcheze de 5 ori. Dupa meciul cu Cologne, antrenorul Ancelotti a facut modificari in echipa de start. Acum vor reveni in primul 11: Lahm, Boateng si D.Costa.

Eintracht Frankfurt

Are mai mult de o luna de cand nu a mai castigat in Bundesliga, dar multumita meciurilor dinaintea acestei crize, se afla inca pe locul 6 si poate spera la Europa League. Problema e cum sa treaca peste aceasta serie de esecuri. A bifat doua victorii in Cupa si o vom vedea in semifinale. Nu e de mirare ca a pierdut in campionat cu Hertha si Bayern, insa nimeni nu se astepta sa fie infranta de Ingolstadt. Etapa precedenta a deschis scorul cu Freiburg, dar a fost invinsa cu 2-1. Se confrunta cu probleme de lot din cauza accidentarilor si cartonaselor galbene acumulate. Abraham va reveni in primul 11, iar Oczipka nu va juca, fiindca este suspendat.

{{notification_msg}}