Duel în Brazilia: Santos – Ponte Preta

Analiza meciuri

Santos – Ponte Preta

Sambata seara se vor juca primele doua meciuri din etapa cu numarul 15, din campionatul brazilian Serie A, iar in unul din ele se va intalni echipa de pe locul 4, Santos, cu cea de pe pozitia a 7 a, Ponte Preta. Ambele sunt la egalitate de puncte, insa oaspetii vin dupa o serie de 3 victorii la rand, in timp ce Santos a castigat o singura data si a obtinut o remiza in aceasta perioada. In intalnirile directe din sezonul trecut din Serie A, s-a terminat la egalitate 2-2 meciul din Santos, iar in Ponte Preta gazdele au castigat cu 3-1. In luna februarie a acestui an, Santos s-a impus cu 2-0 in fata celor de la Ponte Preta, in Campeonato Paulista.

Santos

A venit vremea pentru o victorie in fata fanilor in partida cu Ponte Preta, avand in vedere ca are o serie de 4 victorii acasa, meciuri in care nu a incasat nici un gol si a reusit sa inscrie de 11 ori. Din pacate a obtinut doar doua puncte din ultimele doua dueluri din deplasare si din acest motiv are cu 6 puncte mai putin decat liderul Palmeiras, cu care a remizat acum cateva etape. Corinthians si Gremio au un avantaj de 5, respective 4 puncte. Toate acestea ne arata ca Santos va face tot posibilul sa obtina victoria in aceasta partida, iar antrenorul Junior a anuntat ca echipa sa va juca ofensiv inca din primul minut. Referitor la primul 11, probabil va fi acelasi ca in ultimele doua confruntari, avand in vedere ca Paulinho, Oliviera si David Braz sunt inca accidentati.

Ponte Preta

A obtinut 3 victorii consecutive in campionat si a urcat cateva pozitii in clasament, iar in Cupa Braziliei a reusit calificarea in sferturile de finala. Acum cateva zile a terminat la egalitate 0-0 cu Figueirense in prima mansa din sferturi, iar meciul din retur in va juca pe propriul stadion si are sanse mari sa ajunga in semifinale. Inainte de acea partida va trebui sa joace doua meciuri grele in campionat, in deplasare la Santos si acasa cu Internacional, asa ca antrenorul Baptista va trebui sa gandeasca care tactica va fi cea mai eficienta. Din acest motiv si-a odihnit unii jucatori in meciul de cupa, dupa victoria cu Sport Recife din campionat, asa ca Santos va juca acum cu cea mai puternica echipa, cu exceptia lui Elton, Kadu si Azevad, care sunt accidentati. 

{{notification_msg}}