Duel în Brazilia: Flamengo – Internacional

Analiza meciuri

Flamengo – Internacional

Acesta este un alt derby din cel mai puternic campionat din Brazilia, ce se va juca intre doua echipe ce au castigat multe trofee. In acest sezon ambele au ambitii mari, in prezent Internacional este intr-o situatie mai buna, deoarece ocupa locul 2 in clasament si are cu 3 puncte mai mult decat Flamengo, care se situeaza pe pozitia a 6 a. Ambele au fost infrante etapa trecuta pe teren propriu. Flamengo a pierdut marele derby, iar Internacional a fost invinsa de Botafogo, o echipa slab cotata. A fost prima infrangere pentru Flamengo in 3 etape, in timp ce Internacional are 3 meciuri consecutive fara victorie. In sezonul trecut Flamengo a castigat cu 1-0 intalnirea directa din deplasare, iar in cea de pe teren propriu a triumfat cu 2-1.

Flamengo

Trecea printr-o serie de 3 partide fara infrangere si se parea ca este intr-o forma buna inaintea derby-ului cu Fluminense, iar o victorie ii crestea moralul. Insa surprinzator etapa trecuta a pierdut acasa cu 2-1 in fata celor de la Fluminense. Putea fi in topul clasamentului daca obtinea cele 3 puncte in acel meci. A fost al 3 lea duel consecutiv de acasa, in care nu a reusit sa castige. Intre timp a obtinut 2 victorii la limita cu antrenorul Ze Roberto pe banca tehnica, 1-0 cu Santa Cruz si tot acelasi scor s-a conturat cu doua etape inainte de asta in partida cu Cruzeiro. O veste buna pentru suporteri, dar si pentru Ze Roberto, este ca s-a intors la echipa de la Copa America, jucatorul Guerrero. Ne asteptam sa-i vedem pe teren in acest meci, pe Everton si Rodinei.

Internacional

Se afla intr-o criza de forma in acest moment, pentru ca nu a reusit sa obtina nici o victorie in ultimele 3 confruntari. A pierdut de doua ori cu acelasi scor, 3-2, ceea ce ne indica ca are probleme serioase in defensiva. Recent avea doar un gol incasat in meciurile de acasa, insa etapa trecuta cei de la Botafogo a reusit sa inscrie de 3 ori pe stadionul celor de la Internacional. Inaintea acelei dispute, Botafogo se afla pe penultimul loc din clasament, deci acea infrangere reprezinta un semn de alarma pentru Internacional. Chiar si egalul cu Coritiba de acum doua etape, tot a fost un rezultat slab, pentru ca adversara se afla la subsolul clasamentului. Singura schimbare pe care a facut-o antrenorul Argel pe linia de fund, a fost inlocuirea portarului cu Jacsson ce nu s-a dovedit a fi o varianta buna. Atacantul Vitinha nu a jucat, la fel si mjlocasul Bob. Va lipsi Fabinho pentru ca a fost eliminat in meciul cu Botafogo.  

{{notification_msg}}