Duel în 2.Bundesliga: SC Freiburg – Karlsruher SC

Analiza meciuri

SC Freiburg – Karlsruher SC

Uitandu-ne peste clasament, putem vedea ca acest duel este mai important pentru echipa gazda, deoarece aceasta se lupta pentru a ajunge in Bundesliga, iar Karlsruher este undeva la mijloc si poate juca rexalat. Oaspetii sunt departe de topul clasamentului, dar au 11 puncte peste zona retrogradabila. Freiburg se afla pe pozitia secunda la 3 puncte distanta de lider, fiind la egalitate cu a treia clasata, Nurnberg. Echipa din Freiburg este intr-o forma foarte buna si vine dupa o serie de 5 victorii, dar nici Karlsruher nu joaca rau, pentru ca in ultimele 3 etape a remizat de doua ori si a invins o data. In intalnirea din tur rezultatul a fost 1-1 si trebuie sa mentionam faptul ca Karlsruher nu a pierdut in ultimele doua meciuri de pe terenul lui Freiburg.

SC Freiburg

Este intr-o forma buna si isi doreste sa revina in prima liga, de unde a retrogradat sezonul trecut. Desigur, inca nu e rezolvat nimic, dar putem zice ca isi poate asigura pozitia a treia pentru a juca in playoff de unde poate promova. In prezent e pe locul 2, dar de ce sa nu termine prima, daca sunt doar 3 puncte distanta pana la liderul Leipzig. Acum 3 etape a invins-o acasa pe Leipzig, fapt ce a aratat ca este o contracandidata puternica la primul loc. Are 5 victorii consecutive si etapa trecuta a invins-o pe FSV Frankfurt cu 3-1. A intampinat cateva dificultati in ultimul meci, dar antrenorul Streich a facut mutarea castigatoare, cand l-a introdus pe atacantul Petersen care a reusit sa marcheze doua goluri. Peteresen este golgheterul echipei si totusi a fost rezerva in acel meci. Avand in vedere ca Niederlechner va sta pe banca din cauza cartonaselor galbene, este posibil ca sa-l vedem titular pe Petersen.

Karlsruher SC

Nu trece printr-o perioada grozava, dar nici nu evolueaza slab, fiind pozitionata la mijlocul clasamentului. A fost invinsa doar o singura data in ultimele 9 etape, dar a remizat de multe ori si de asta nu este in partea de sus a clasamentului. Poate sa joace relaxat, fara presiune in acest duel, cu conditia sa nu piarda celelalte meciuri si sa ajunga in zona retrogradabila. Karlsruher se descurca bine in meciurile grele si are una din cele mai bune defensive din campionat. Nu a primit nici un gol in ultimele 3 etape si a inscris doar o data, inregistrand o victorie si doua rezultate de egalitate. Antrenorul Kauczinski a facut cateva modificari minore la echipa, Valentini nu mai este titular, la fel ca si Nazarov care se afla intr-o scadere de forma.

{{notification_msg}}