Duel fantastic in Premier League

Analiza meciuri

vardy leicester

Manchester City vs Leicester / English Premier League - Etapa cu numarul 25 din Premier League se desfășoara în această sâmbătă și duminică. Startul va fi dat de doua echipe care sunt situate cel mai sus în clasament. Incredibilul lider Leicester are 3 puncte avans față de cei de la Manchester City, aceasta din urma fiind una din puținile echipe care a reușit să obțină 1 punct toamna trecută împotriva "vulpilor" (Leicester). De asemenea Manchester City a caștigat ultimele 4 meciuri.

Manchester City

Desigur , ambele pot fi considerate favorite, chiar daca Leicester in prezent este deasupra in clasament. Jucatorii lui Pellegrini au in calcul doar victoria, fiindca sunt constienti ca alt rezultat le-ar scade sansele in lupta pentru titlu. Pe de alta parte , cu 3 puncte  ,vor trece pe prima pozitie dupa o lunga perioada, avand un golaveraj mai bun ca Leicester si cu siguranta asta va fi o motivatie in plus sa castige sambata pe stadionul Etihad.

Tot pe acest stadion au obtinut 9 victorii , un egal si doar doua infrangeri, dar ultimele 3 rezultate au influentat inceputul acestui retur. Asadar cei de la City sunt neinvinsi in campionat de la mijlocul lui decembrie, anul trecut, insa in ultimele 10 zile au jucat 3 meciuri ( doua in cupe si unul in campionat) castigandu-le pe toate. Ce il ingrijoreaza pe Pelegrini este numarul mare al absentilor, asa ca sambata nu va putea miza pe fundasii accidentati Mangale si Kompany, mijlocasii De Bruyne, Navas si atacantul Bony.

Leicester

Ce putem spune despre Leicester, decat sa admitem in mod repetat cat de fantastici sunt in acest sezon, unde dupa 24 de etape sunt inca pe prima pozitie in Premier League si au sansa istorica de a castiga campionatul. Totusi mai sunt 14 etape de jucat pana la finalul sezonului, asa ca antrenorul Ranieri trebuie sa lase la o parte emotiile pentru ca poate pierde usor si pozitia de Liga Campionilor.

Acest obiectiv a devenit mai realist, dupa ce au castigat in fata celor de la Liverpool cu scorul de 2-0 etapa trecuta, care a facut sa fie o diferenta de 10 puncte intre ei si locul 5 ocupat de Manchester United. Ceea ce i-a facut pe fanii lui Leicester si pe antrenorul Ranieri fericiti este faptul ca minunatul Vardy a inscris ambele goluri contra echipei Liverpool, propulsandu-l pe lista celor mai buni marcatori. Avand in vedere jocul bun al echipei nu va fi nici un motiv sa se schimbe primul 11 inaintea meciului cu City, doar mijlocasul James si fundasul Shlupp vor sta deoparte.

{{notification_msg}}