Duel echilibrat pe Anfield: Liverpool – Leicester

Analiza meciuri

Liverpool – Leicester

Ultimul meci care se va juca sambata in Premier League din cadrul etapei cu numarul 4, va fi un duel interesant, deoarece Liverpool o va intalni pe campioana Leicester. Ambele echipe au obtinut rezultate identice in primele 3 etape si se situeaza undeva la mijlocul clasamentului. In confruntarile directe din sezonul trecut, de fiecare data a castigat echipa care a jucat pe teren propriu.

Liverpool

Spera la o noua victorie pe stadionul Anfield in fata celor de la Leicester, mai ales ca va fi primul meci in care va avea parte de sprijinul fanilor intr-un numar foarte mare. A avut o evolutie variabila in primele 3 etape, toate disputate in deplasare, iar in cea de-a doua runda a Cupei Ligii a castigat acasa cu 5-0 in fata lui Burton, o echipa dintr-o liga inferioara. Referitor la primul meci din Premier League, trebuie sa va reamintim ca s-a impus cu 4-3 in fata rivalilor de la Arsenal, dupa care a pierdut cu 2-0 duelul cu noua promovata Burnley. In a treia etapa a remizat 1-1 cu Tottenham pe stadionul White Hart Lane. Este adevarat ca preluat avantajul in acel meci, dupa ce Milner a marcat dintr-o lovitura de la 11 metri, insa in repriza secunda a incasat un gol si pana la urma a fost nevoita sa se multumeasca cu un rezultat de egalitate. Ne asteptam sa vedem o echipa cat mai ofensiva trimisa de antrenorul Klopp, inca din startul partidei, care va face tot posibilul sa o invinga pe fosta campioana a Angliei. Vor lipsi jucatorii: Sakho, Can, Karius, Coutinho, Louis, Kalvan si Gomez.

Leicester

Fosta campioana din Premier League, are parte de un start slab de sezon, avand in vedere ca a pierdut cu 2-1, meciul din Supercupa Angliei, in fata celor de la Manchester United, dupa care a urmat infrangerea din deplasare cu Hull, tot cu acelasi scor. Leicester a obtinut 4 puncte in ultimele doua etape, remizand 0-0 cu Arsenal si impunandu-se cu 2-1 in disputa cu Swansea. Desigur ca acest ultim rezultat ar trebui sa creasca moralul jucatorilor inaintea duelului cu Liverpool, in care probabil va debuta atacantul Slimani, venit de la Sporting Lisabona. Alaturi de el va fi Vardy, intr-un prim 11 trimis de antrenorul Ranieri care va incerca sa obtina cele 3 puncte. Probabil il vom vedea in teren si pe tanarul jucator Musa. Din cauza accidentarilor vor absenta Mendy, Schmeichel si Schlupp.

{{notification_msg}}