Duel echilibrat în Serie A: SSC Napoli – Inter Milan

Analiza meciuri

Napoli - Inter Milan - 02.12.2016SSC Napoli – Inter Milan

La inceputul etapei cu numarul 15 din Serie A, avem un duel intre doua echipe bune ale fotbalului italian, Napoli si Inter, care in acest sezon nu sunt in mare forma. Napoli se afla doar pe locul 7 in clasament, iar Inter este in spate la 4 puncte distanta. Ambele sunt neinvinse in ultimele 3 etape, insa echipa din Milano a obtinut mai multe puncte in aceasta perioada. In confruntarile directe din campionatul trecut, Napoli s-a impus acasa cu 2-1 si a fost infranta cu 2-0, pe Giusseppe Meaza. Trebuie sa va reamintim ca napoletanii au pierdut cu 2-0 in Cupa, pe teren propriu.

SSC Napoli

Cu siguranta Napoli isi doreste sa-si ia revansa dupa cele doua infrangeri, mai ales ca acum o victorie ar duce-o pe o pozitie de Europa League. In ultimele 4 etape a castigat in deplasarea de la Udinese, dupa care a fost invinsa in deplasare de Juventus Torino, iar in urmatoarele doua partide a remizat cu Lazio si cu Torino. Referitor la evolutiile din Champions League, a triumfat in primele doua partide din grupa, in deplasare cu Dynamo Kiev si acasa cu Benfica. Apoi a pierdut cu Besiktas si a terminat la egalitate pe teren propriu cu ucrainienii de la Dynamo si soarta calificarii a devenit mai complicata. Acum napoletanii trebuie sa se concentreze asupra acestui derby din campionat cu Inter, in care isi doreste sa obtina cele 3 puncte, chiar daca nu se poata baza pe atacantii Mertens si Milika.

Inter Milan

In prezent ocupa locul 8 in clasamentul din Serie A si are cu 4 puncte mai putin decat Napoli. Etapa trecuta a invins-o cu 4-2 acasa, pe Fiorentina. A fost prima victorie pentru Inter cu antrenorul Pioli pe banca tehnica. Cu un meci inainte Inter a remizat in derby-ul orasului cu AC Milan. In runda cu numarul 5 din Europa League, a pierdut in deplasarea de la Hapoel Beer Sheva cu 3-2. A avut parte de cateva partide foarte slaba in aceasta competitie, insa putea spera la o calificare in faza urmatoare inaintea meciului din Israel. Acum totul este clar si Inter va trebui sa se concentreze asupra campionatului. Vineri seara vor lipsi Palacio, Medel si Santon.

{{notification_msg}}