Duel echilibrat în Serie A: Spal - Atalanta

Analiza meciuri

Spal - Atalanta

In aceasta seara se incheie etapa a patra din Italia Serie A, ultima partida fiind intalnirea dintre Spal si Atalanta. Ambele echipe se afla in partea de sus a clasamentului actual, Spal ocupa a patra pozitie avand doua punte in plus fata de Atalanta, care se afla pe locul sase. Inceputul de sezon a adus puncte ambelor echipe, prima infrangere venind in urma ultimei etape. Din care Spal a pierdut cu Torino in deplasare si Atalanta pe teren propriu cu Cagliari. Duelurile sezonului trecut s-au terminat cu acelasi scor 1-1.

Spal

Primeste vizita celor de la Atalanta in urma recentelor lucrari de renovare a stadionului. In toate cele patru intalniri ale sezonului, rezultatul final a fost identic 1-0. Exceptand infrangerea din ultima etapa cu Torino, toate celelalte dueluri fiind castigate. Au mai intalnit Spezia in Cupa, Bologna si Parma in campionat. Recent antrenorul echipei - Leonardo Semplici, a declarat ca este nerabdator sa obtina o mult asteptata victorie in fata celor de la Atalanta, dar nu va putea fi nemultumit nici o remiza. Fiind constiend ca Atalanta beneficiaza de o echipa mai valorica decat a lor. Mijlocasul Viviani si fundasul Bonifazi vor absenta in acesta etapa.

Atalanta

Lunad in considerare si prestatiile din Europa League, din care au fost eliminati in a doua runda de calificare de catre FC Copenhaga, urmeaza a disputa a 10 cea partida a sezonului. Startul competitiei interne ii gaseste intr-o forma buna, castiga pe teren propriu cu Frosinone la scorul de 4-0, remizeaza cu AS Roma 3-3 si in ultima etapa in mod oarecum suprinzator, pierd pe teren propriu cu Cagliari 1-0. Ultimile cinci meciuri jucate in deplasare le-a adus doar o singura victorie, insa in aceasta partida vor putea beneficia de serviciile fundasului Toloi, recuperat in urma accidentarii. 

{{notification_msg}}