Duel echilibrat în La Liga: Villarreal - Atletico Madrid

Analiza meciuri

Villarreal – Atletico Madrid

La finalul acestei etape din La Liga avem un derby intre locurile 4 si 5. Atletico are cu doua puncte mai mult, insa multa lume se astepta sa o vada mai sus. Villarreal este intr-o scadere de forma in campionat, fiindca nu a castigat ultimele 3 partide , insa a reusit sa se califice in saisprezecimile Europa League, dupa ce a terminat pe pozitia secunda in grupa. De asemenea si Atletico Madrid va juca in primavara Champions League, cu toate ca in partida precedenta a fost invinsa de Bayern Munchen. In etapa trecuta ambele au remizat fara goluri. In ultimele doua cofruntari directe Villarreal a fost mai buna intr-o partida, deoarece a castigat cu 1-0 in deplasare, iar in celalalt meci scorul a fost egal.

Villarreal

Putem spune ca a depus mult efort sa treaca de faza grupelor in Europa League. S-a calificat in ultima runda, cand a reusit sa se impuna in duelul cu Steaua. Scorul a fost 2-1 si Villarreal a marcat golul victoriei pe final. Cu cele 3 puncte a incheiat grupa pe locul 2 si acum trebuie sa se concentreze asupra campionatului, unde in ultimele partide a intampinat dificultati. A fost infranta de Bilbao si de Alaves, iar etapa trecuta a remizat cu Leganes. Nu a inscris nici un gol in acele 3 dispute. Mussachi este accidentat si A.Gonzales ii va lua locul in echipa de start.

Atletico Madrid

Se lupta in campionat, dar parca nu mai are aceeasi forta ca in sezoanele precedente. Cel mai des castiga cu 1-0, iar in etapa trecuta a remizat fara goluri cu Espanyol, pe teren propriu si recent a fost invinsa de marea rivala, Real Madrid. Acum cateva zile a pierdut cu 1-0 ultimul meci din faza grupelor Champions League, in fata nemtilor de la Bayern Munchen. Trebuie sa precizam ca madrilenii au inregistrat doar victorii in primele 5 meciuri din grupa. Problema e ca in precedentele doua partide nu a reusit sa marcheze si au absentat Tiago, Gameiro, Filipe Luis si Juanfran. Luni seara ii vom vedea titulari pe acestia, cu exceptia lui Filipe Luis.

{{notification_msg}}