Duel echilibrat în La Liga: Deportivo – Valencia

Analiza meciuri

Deportivo – Valencia

La sfarsitul etapei avem un meci pe care il putem numi derby, cu toate ca aceste doua echipe sunt pozitionate in partea de jos a clasamentului. Valencia si-a pus ambitii mari inaintea inceperii sezonului, insa pana acum nu a demonstrat nimic. Deportivo are cu un punct mai putin si a pierdut doua partide, in deplasare. Oaspetii au fost infranti in doua derby-uri de acasa, dar a triumfat in unul din deplasare. In sezonul trecut cele doua confruntari directe s-au incheiat la egalitate, 1-1.

Deportivo

Evolueaza destul de slab in acest sezon. Este echipa cu cele mai putine goluri marcate, 6 la numar. In deplasare a marcat doar o data, atunci cand a fost infranta in Vigo cu 4-1. Albenotsa, L. Perez si Borges sunt pe lista marcatorilor. Deportivo a trecut printr-o perioada dificila cu 5 meciuri fara victorie, dupa care a reusit sa o invinga pe Sporting cu 2-1, cu mult noroc. Golul victoriei l-a inscris Babel, in minutele de prelungire. In duelul cu Barcelona de pe Camp Nou a incasat 3 goluri in prima repriza si a jucat cu un om mai putin pe teren, fiindca Laure a fost eliminat in prima repriza. Va lipsi atacantul Joselu, insa este posbil sa-l vedem titular pe Borges.

Valencia

A inceput sa joace mai bine, insa au aparut adversari tot mai puternici si a incheiat seria de victorii. Dupa primele 4 infrangeri a castigat de doua ori, cu Leganes si Alaves, de fiecare data cu 2-1. A urmat meciul cu Atletico Madrid in care a fost invinsa cu 2-0. Valencia a triumfat in duelul cu Sporting Gijon cu 2-1, iar in runda precedenta putea sa smulga un punct din partida cu Barcelona. Atunci, Valencia a pierdut cu 3-2 si golul victoriei a fost marcat de Barcelona, dintr-un penalty in ultimele minute ale meciului. Antrenorul Prandelli se confrunta cu probleme pe flancul stang, unde nu poate conta pe Siqueira si Gaya. Vor juca din primul minut Santos, Cancelo si Montoya, iar result echipei de start probabil va fi acelasi ca in partida precedenta.

{{notification_msg}}