Duel amical: Anglia – Spania

Analiza meciuri

Anglia – Spania

Cu siguranta este una din cele mai interesante partide amicale care se va juca marti seara intre doua foste campioane mondiale, Anglia si Spania. In prezent, aceste nationale ocupa prima pozitie in grupa din care face parte fiecare, din campania pentru calificare la Campionatul Mondial din Rusia. Ambele au ajuns pana in saisprezecimile de la Euro 2016, unde Spania a fost oprita de Italia, iar Anglia nu a putut trece de Islanda. In ultimele doua confruntari directe, dar amicale, Spania s-a impus cu 2-0 in fata fanilor, iar pe Stadionul Wembley, englezii au castigat cu 1-0.

Anglia

Are un moral ridicat inaintea acestui duel, avand in vedere ca din ultimele 12 meciuri jucate pe Wembley, 11 le-a castigat. Pe de alta parte, jucatorii antrenorului Southgate au triumfat acum cateva zile cu 3-0, in disputa cu Scotia si asa au crescut sansele ca Anglia sa castige grupa. Inainte de asta, englezii au obtinut victorii cu Slovacia si Malta, insa au remizat in deplasarea din Slovenia. Trebuie sa va reamintim ca Anglia nu a incasat nici un gol in aceste preliminarii, asa ca acum ne asteptam sa vedem o alta tactica, in partida cu Spania. Din cauza accidentarilor vor lipsi: Smalling, Drinkwatter, Welbeck, Forster, Alli si Rooney.

Spania

Acest meci vine pentru spanioli, dupa victoria cu 4-0 obtinuta in fata Macedoniei, fara sa faca parte din primul 11, mai multi jucatori importanti. Antrenorul Lopetegui nu a putut conta atunci pe Iniesta, Ramos, Diego Costa, Alba si Pique. In schimb Morata alaturi de Vitolo au evoluat foarte bine. Acum Nolito, Callejon si Aduriz vor incerca sa ajute echipe sa castige duelul cu Anglia. In grupa din preliminarii, Spania se lupta cu Italia pentru prima pozitie. Dupa primele 4 runde, ambele au cate 10 puncte, din 3 victorii si o remiza. 

{{notification_msg}}