Deschidere de etapă în Bundesliga: Hannover – Borussia M’gladbach

Analiza meciuri

Hannover – Borussia M’gladbach

Putem spune ca acest meci este important doar pentru oaspeti, deoarece Hannover este ultima in clasament si doar o minune o mai poate salva de retrogradare. Se afla la 10 puncte de prima pozitie ce duce in play-off si la 12 puncte de primul loc ce o mentine in Bundesliga si in sezonul urmator. Borussia se lupta pentru un loc in ce o califica in cupele europene si orice punct este foarte important. Hannover nu a mai castigat de 6 etape, iar in ultimul meci a reusit sa evite infrangerea, in timp ce Borussia vine dupa o serie de victorii obtinute acasa, pe cand in deplasare nu evolueaza deloc bine. In intalnirea din turul campionatului, scorul a fost 2-1 pentru Borussia M’gladbach.

Hannover 96

Inca  nu a renuntat la lupta, lucru ce s-a vazut si meciul trecut, dar finalul campionatului se aproapie si are nevoie de victorii ca de aer. Etapa trecuta a incurcat-o pe Hertha si a ajutat-o pe Borussia, prin remiza 2-2 din Berlin. Acest punct nu a insemnat mult pentru ea, pentru ca a jucat destul de bine, creeandu-si faze din care sa inscrie, fata de meciurile Hamburg si Eintracht Frankfurt, cand nu prea a avut ocazii. Saptamana trecuta a fost primul meci pentru antrenorul Stendel, deoarece Schaff a demisionat dupa infrangerea cu 3-0 suferita acasa cu HSV. A facut multe modificari la echipa si a dat sansa unor jucatori tineri sa joace ca Sarenren-Bazee si Anthon. De asemenea antrenorul Stendel s-a confruntat cu probleme in ceea ce priveste lotul, pentru ca sunt multi jucatori accidentati. Ne asteptam sa vedem o echipa de start asemanatoare cu cea din etapa trecuta.

Borussia M’gladbach

Daca juca toate meciurile acasa, Borussia avea asigurat acum un loc de Champions League, dar a jucat si in deplasare, unde a intampinat multe probleme. A remizat doar de 3 ori in acest sezon, ca si Hannover, dar este a treia echipa care are cele mai multe victorii obtinute pe teren propriu si anume 11 la numar. A inregistrat doar 3 triumfuri in deplasare, ultimul fiind in luna octombrie cu Hertha Berlin. Dupa aceea a avut parte doar de remize si esecuri. Ultimele 3 infrangeri au fost la limita, insa tot nu se regaseste cand joaca pe teren strain. Borussia a evoluat foarte bine in duelul cu Schalke, dar a pierdut cu 2-1 si in ultima etapa a fost invinsa de Ingoldstadt cu 1-0, dupa ce a primit golul pe finalul partidei. Intre aceste doua infrangeri, a castigat acasa cu Hertha Berlin la scor, 5-0, victorie ce a aratat forta pe care o are pe teren propriu. Nu va fi acelasi prim 11 care a fost si ultimele doua dueluri pentru ca va lipsi G.Xhaka. S-ar putea ca Jantschke sa-l inlocuiasca, Raffael sa fie in ofensiva si Nordveit sa joace mijlocas defensiv.

{{notification_msg}}