Derby spectaculos în La Liga: Atletico Madrid - Barcelona

Analiza meciuri

Atletico-Madrid-Barcelona

Atletico Madrid - FC Barcelona

Real Madrid s-a impiedicat in ultimul meci, iar Barcelona ar putea sa devina lider cu o posibila victorie a acestui meci. Atletico spera in continuare la ceva, cu toate ca se afla pe locul patru si are sase puncte in urma Barcelonei. Ambele echipe joaca in Champions League, insa Barcelona e aproape de a iesi din competitie, dupa ce a suferit o infrangere la Paris. Intre timp, Atletico are un plus in fata celor de la Leverkusen, care practic si-au asigurat prezenta in sferturile de finala. In ultima etapa a campionatului, ambele echipe au castigat in deplasare, desi intampina o multime de probleme, in special Barcelona. In meciul tur din campionat, care a fost jucat pe Camp Nou toamna trecuta, rezultatul a fost de 1-1, in timp ce cele doua rivale s-au intalnit deja de doua ori in Cupa, Barcelona avand mai mult succes in ambele dueluri.

Atletico Madrid

Se pare ca acesta este un alt sezon in care Atletico nu va putea fi capabila sa castige un trofeu in Spania. Cu toate acestea, echipa joaca bine in Champions League, fiind aproape in sferturile de finala. Interesant este ca echipa a jucat doua dueluri in acest sezon, pe Camp Nou, reusind sa obtina o remiza si o data a pierdut. Dupa acea infrangere a jucat cinci meciuri in care a obtinut doar rezultate pozitive. Cel mai dificil le-a fost cu cei de la Celta, cand a castigat pe finalul partidei cu 3-2. De asemenea, nu au avut un meci usor nici cu cei de la Sporting Gijon, insa i-a invins cu 4-1, dar cu 3 goluri marcate in repriza secunda. Atacantul Gameiro a inscris cele trei goluri, insa acesta a reusit sa faca un meci grozav si impotriva celor de la Bayer Leverkusen in Champions League, pe care Atletico l-a castigat cu 4-2. Fundasul Godin a revenit pe teren, si de asemenea s-ar putea sa-l vedem jucand si pe Oblak.

FC Barcelona

Barcelona nu straluceste la ora actuala, dar cu toate acestea, inca mai au o sansa in a-si apara titlul de campioana a Spaniei, deoarece Real a pierdut in ultimele doua meciuri. Catalanii trebuie sa castige acest duel care nu va fi deloc usor. In ultima perioada, echipa a castigat pe Vicente Calderon, insa s-a luptat mult si din aceasta cauza credem ca va fi o confruntare echilibrata. O serie de slabiciuni s-au abatut recent asupra Barcelonei, iar unul din aceste momente a fost remarcat atunci cand a jucat impotriva lui PSG, cand a pierdut cu 4-0. Barcelona ar avea nevoie de un miracol pentru a evita eliminarea din Champions League. Infrangerea de la Paris si cat de tare a fost afectat moralul jucatorilor s-a vazut in meciul cu Leganes, cand a castigat greu, cu scorul de 2-1 acasa, multumita lui Messi, care a marcat din penalty, in ultimul minut.

{{notification_msg}}