Derby pentru Europa League:Atalanta - AC Milan

Analiza meciuri

Atalanta - AC Milan

Sambata debuteaza etapa cu numarul 36 din Serie A si se vor disputa doua partide foarte interesante,noi vom analiza in acest articol duelul dintre ocupanta locului 5 Atalanta si echipa de pe locul 6 Milan. Ambele echipe sunt in scadere de forma pe acest final de sezon iar meciul tur disputat pe San Siro s-a incheiat 0-0.

Atalanta

Gazdele au reusit o victorie impotriva celor de la Milan in sezonul trecut pe teren propriu si spera sa repete performanta. Cu o victorie in aceasta partida isi vor putea consolida pozita a 5-a care duce in Europa League. Elevii antrenorului Gasperini se pot califica si de pe locul 6 dar vor avea mai multe tururi preliminare de disputat. Aspiratiile la Chamions League nu mai sunt realiste in acest moment pentru ca echipa de pe locul 3, Napoli are 12 puncte avans. In ultimele 5 partide au remizat de 4 ori si au obtinut o singura victorie. In acest meci antrenorul Gasperini nu va putea conta pe Zukanovic, Konka si Hateboer.

AC Milan

Milan e la 6 puncte de Atalanta si are nevoie de o victorie pentru a-si pastra pozitia din calsament, in acest moment Fiorentina si Inter sunt la 3 puncte distanta iar cu 3 etape ramase pana la final se anunta o lupta apriga pentru ultimul loc de Europa League. Milan trece printr-o criza, fiind fara victorie in ultimele 4 etape. Au pierdut pe teren propriu cu Roma si Empoli iar in deplasarea au remizat la Crotone si Inter. Milan a marcat in meciurile amintite dar problemele au venit pe faza defensiva mai ales in meciul cu Roma in care au incasat 4 goluri.Vincenzo Montella nu se va putea baza pe Paletta si Ocampos suspendati si accidentatii Abate, Bonaventura, Poli si Antonelli.

{{notification_msg}}