Derby pe White Heart Lane:Tottenham - Manchester United

Analiza meciuri

Tottenham - Manchester United

Etapa cu numarul 33 din Premier League se va incheia cu derbyul dintre ocupanta locului 2 Tottenham si ocupanta locului 5 Manchester United. Cele doua echipe sunt despartite de 9 puncte in clasament dar United are un meci mai putin disputat. Ambele echipe au fost eliminate recent din Europa League si acum se pot concentra doar pe competitia interna. In duelurile directe United a invins in ultimele 2 partide de pe teren propriu iar pe White Heart Lane cele doua echipe au 3 remize consecutive.

Tottenham

Tottenham va forta in acest meci pentru ca dupa mult timp sunt angrenati in lupta pentru titlu, au 7 puncte sub liderul Leicester dar spera sa reduca aceasta diferenta in urmatoarele etape. Dupa eliminarea din Europa League cei de la Spurs s-au concentrat mai mult pe campionat dar Leicester sunt in mare forma cu 4 victorii consecutive iar egalul de la Liverpool, 1-1 a facut ca diferenta de puncte sa creasca. Au nevoie de o victorie cu United si pentru a profita de egalul celor de la Arsenal cu West Ham si astfel sa isi consolideze pozitia secunda. Au doar 2 absenti pentru acest meci, Vertonghen si Bentaleb.

Manchester United

Acest derby vine intr-un moment favorabil pentru United, au doua victorii consecutive si au reintrat in lupta pentru un loc de Champions League. Acum doua etape au castigat derbyul local cu City iar in ultima etapa au trecut de Everton pe teren propriu. Au mare nevoie de o victorie in acest meci pentru a pastra diferenta de 1 punct fata de locul 4 ocupat de City. Pentru aceasta partida Van Gaal nu va putea conta pe Jones, Schweinsteiger si Rooney.

{{notification_msg}}