Derby pe stadionul Emirates: Arsenal – Crystal Palace

Analiza meciuri

Arsenal – Crystal Palace

Acest meci din etapa cu numarul 34 din Premier League, care se va juca duminica, va pune fata in fata doua rivale din Londra. Arsenal este pozitionata mult mai bine in clasament, fiind pe 3, iar Crystal Palace este pe locul 16 si are cu 19 puncte mai putin. “Tunarii” au invins in ultimele 6 confruntari directe si putem spune ca este favorita si de aceasta data, mai ales ca duelul va fi pe stadionul Emirates.

Arsenal

Trebuie sa fie foarte atenta in meciul de duminica, pentru ca ultimele 3 victorii cu Crystal Palace au fost la limita, ceea ce inseamna ca aceasta echipa devine din ce in ce mai periculoasa pentru Arsenal. “Tunarii” din Londra au nevoie mare de puncte pentru ca vor sa termine campionatul pe un loc ce o califica direct in Champions League, iar un alt motiv ar fi acela ca urmaritoarea Manchester City este tot mai aproape. Referitor la etapa trecuta, jucatorii antrenorului Wenger au remizat 3-3 in deplasare cu West Ham si au iesit din lupta pentru titlu, pentru ca acum sunt 13 puncte diferenta fata de liderul Leicester, iar echipa de pe locul 2 Tottenham are cu 6 puncte mai mult. Probabil Ramsey va fi rezerva, dar ne asteptam sa-l vedem pe portarul Cech in echipa de start. Pe lista accidentatilor sunt mai multi jucatori, precum: Flamini, Oxlade-Chamberlain, Jenkinsion, Rosicky, Arteta, Wilshare si Cazorla.

Crystal Palace

Jucatorii lui Crystal Palace sunt mai relaxati inaintea acestui meci de pe Emirates, pentru ca au 8 puncte avantaj, fata de ocupanta locului 18, Sunderland. Dupa un start foarte slab al returului de campionat, cu 9 infrangeri si doua remize, jucatorii antrenorului Perdew si-au mai revenit, obtinand rezultate pozitive in ultimele 3 etape si anume o victorie cu Norwich si doua egaluri cu Everton si West Ham. Chiar daca are un avantaj destul de consistent in fata ultimului loc retrogradabil, Crystal Palace va trebui sa mai castige cateva puncte pentru a sta linistita. Saptmana viitoare va juca in semifinalele FA Cup cu Watford. Vor absenta: McArthur, Appiah, Hangeland, Chamakh si probabil Gayle.

{{notification_msg}}