Derby pe Santiago Bernabeu: Real Madrid – Atletico Madrid

Analiza meciuri

Real Madrid – Atletico Madrid

Este un meci important in ceea ce priveste lupta pentru titlu, insa doar pentru Real, care ocupa prima pozitie, iar in spatele ei se afla Barcelona, asa ca fiecare punct conteaza foarte mult. Atletico are cu 10 puncte mai putin decat Real si este clar ca nu se mai gandeste la castigarea campionatului, dar isi doreste sa raman in topul clasamentului pana la final. Gazdele au o serie de 6 victorii consecutive, incluzand una din Champions League, in timp ce oaspetii sunt neinvinsi de 7 partide, asadar ambele sunt in forma inaintea acestui derby. Intalnirea din tur de pe Vicente Calderon s-a incheiat cu scorul de 3-0 pentru Real Madrid.

Real Madrid

Are doua puncte avans fata de rivala Barcelona, iar acum va face tot posibilul sa invinga in derby-ul orasului. In sezonul precedent Atletico a triumfat pe Santiago Bernabeu, insa in prezent nu mai evolueaza la fel de bine. Este un lucru bun, faptul ca Real are de jucat meciurile cele mai dificile pe teren propriu, dar se gandeste si la sferturile de finala Champions League, unde o va intalni pe Bayern Munchen. Din acest motiv antrenorul Zidane a folosit o echipa combinata in etapa trecuta contra celor de la Leganes, fara Benzema, Modric, Kroos, Ronaldo, Carvajal si Bale, in primul 11. Cu toate acestea, Real a reusit sa castige in deplasare cu 4-2 si se mentine in continuare in fotoliul de lider. Acum ne asteptam sa vedem in teren cei mai buni jucatori din primul minut.

Atletico Madrid

Nu mai spera la titlu, dar se gandeste cel putin la locul 3, care duce direct in Champions League. Este intr-o forma buna, fiindca nu a mai pierdut din luna februarie, de la esecul cu Barcelona. In prezent Atletico ocupa locul 3 in clasamentul din La Liga si are cu 3 puncte mai mult fata de Sevilla, pe care a invins-o recent cu 3-1, pe teren propriu. Apoi s-a impus cu 2-0 in duelul cu Malaga si cu 1-0 in etapa anterioara, in fata celor de la Real Sociedad. Fundasul Filipe a marcat in ambele dispute. Pe lista accidentatilor se regasesc Gaitan, Vrsaljko si Gameiro.

{{notification_msg}}