Derby în Serie A: SSC Napoli – Juventus

Analiza meciuri

SSC Napoli – Juventus

Va fi un meci interesant al etapei cu numarul 30 din Serie A, in care ocupanta locului 3, Napoli va intalni liderul Juventus. Torinezi au un avantaj de 10 puncte, insa ramane de vazut ce va face Higuain, fostul jucator al lui Napoli. Intre timp aceste doua echipe s-au confruntat de doua ori in Torino, prima data in turul campionatului cand Juventus s-a impus cu 2-1, iar a doua oara in prima mansa din semifinalele Cupei Italiei, Napoli a fost infranta cu 3-1.

SSC Napoli

Ultimul duel de pe acest teren cu Juventus, a fost castigat de napoletani cu 2-1, lucru ce ii face pe fani optimisti. Cu siguranta va incerca sa obtina cele 3 puncte si in acest mod va creste moralul echipei, inainte de meciul retur din semifinalele Cupei Italiei, care va avea loc tot pe stadionul San Paolo. Pe de alta parte, Napoli se lupta pentru locul secund, deoarece este o pozitie care o califica direct in grupele Champions League. In prezent Roma, are un avantaj de doua puncte. Totusi napoletanii i-au invins recent pe romani cu 2-1 in deplasare, asa ca sunt sperante mari pentru a terminaa pe locul 2. Napoli a fost oprita in optimile Champions League, de catre Real Madrid. Antrenorul Sarri nu va putea conta pe serviciile fundasului Tonelli, fiindca este accidentat.

Juventus

Oaspetii din Torino sunt mai relaxati inaintea acestui derby, deoarece sunt pe primul loc si au un avantaj de 8 puncte fata de urmaritoarea Roma. Pe de alta parte, “ Batrana Doamna” este foarte aproape de finala Cupei Italiei, pentru ca in partida tur a castigat cu 3-1 in fata celor de la Napoli. Juventus va juca in sferturile de finala Champions League, dupa ce a reusit sa treaca de FC Porto, iar acum va avea o dubla grea cu Barcelona. Acum se concentreaza asupra acestui meci cu Napoli. Mandzukic si Pjaca nu vor fi pe teren, fiindca acuza unele accidentari si antrenorul Allegri a hotarat ca Higuain, Pjanic si Dybala sa faca parte din primul 11.

{{notification_msg}}