Derby în Serie A:Lazio Roma - Inter Milano

Analiza meciuri

Lazio Roma - Inter Milano

Etapa cu numarul 36 din Serie A se va termina cu un derby de traditie in Italia intre Lazio si Inter. Milanezii sunt pe locul 4 in clasament in timp ce Lazio ocupa pozitia a 9-a. In turul campionatului Lazio sa impus in deplasarea de la Milano cu 2-1.

Lazio Roma

Lazio nu trece prin cea mai buna forma iar din cauza rezultatelor au schimbat si antrenorul. Noul antrenor este Simone Inzaghi care a incercat in ultimele etape sa revitalizeze echipa dar inca nu a reusit in totalitate. Pe teren propriu au invins pe Empoli si Palermo iar in deplasare au pierdut la Juventus si Sampdoria. Din cauza acestor rezultate au ramas tot la mijlocul clasamentului si si-au compromis sansele de a participa intr-o cupa europeana in sezonul viitor. Inzaghi nu se va putea baza in aceasta seara pe Stefan Radu, Bisevac, Paraolo, Klose si Matri.

Inter Milano

Inter si-a asigurat prezenta in sezonul viitor de Europa League dar ramane de vazut daca se vor califica direct in grupe sau vor fi nevoiti sa joace calificari. Daca se vor mentine pe locul 4 vor juca direct in grupe iar dupa ultima victorie impotriva celor de la Udinese s-au distantat la 5 puncte fata de echipa de pe locul 5, Fiorentina. Antrenorul Mancini a declarat ca obiectivul echipei pana la finalul sezonului ramane obtinerea celor 9 puncte ramase in joc. Probleme cu jucatori suspendati sau accidentati nu au inaintea acestei partide.

{{notification_msg}}