Derby în Serie A: Juventus - Inter Milan

Analiza meciuri

Juventus - Inter Milan

Ultimul meci al etapei cu numarul 27 din Serie A, este un derby care aduce fata in fata doua mari rivale, Juventus si Inter Milan. In acest moment Juventus este liderul clasamentului, iar Inter este pe pozitia a 5 a, la 10 puncte distanta. Intalnirea din tur de pe Giueppe Meazza, s-a terminat fara goluri. Cu aproximativ o luna de zile in urma “batrana doamna” a invins-o la un scor de neprezentare pe Inter, 3-0 in semifinala Cupei Italiei.

Juventus

Etapa trecuta s-a instalat in fotoliul de lider, dupa ce a reusit sa o invinga acasa pe Napoli la limita, scor 1-0, depasind-o cu un punct in clasament. Trebuie sa precizam ca a fost a 14 a victorie consecutiva in campionat pentru Juventus, care in aceeasi perioada a eliminat-o din Cupa pe Torino si Lazio, si sa nu uitam de marele avantaj de 3 goluri din prima mansa a semifinalei cu Inter. Cand toata lumea se astepta la o victorie etapa trecuta cu Bologna, a remizat 0-0, dar a ramas pe primul loc, pentru ca si Napoli a terminat la egalitate acasa cu Milan. In Champions League a terminat a facut egal in meciul jucat miercuri acasa cu nemtii de la Bayern Munchen, dupa ce a fost condusa cu 2-0, a reusit sa inscrie de doua ori pe final. Sa adaugam ca nu vor fi pe teren in acest duel mijlocasii Asamoah si Marchisio, si fundasul Caceres. Important este ca au revenit fundasii Alex Sandro si Chiellini.

Inter Milan

Dupa un start de sezon foarte bun, Inter si-a pierdut din forma si a inceput sa evolueze din ce in ce mai slab, acum fiind doar pe pozitia a 5 a. Are sanse sa prinda un loc de Champions League, pentru ca etapa trecuta a castigat cu 3-1 in fata celor de la Sampdoria si s-a apropiat la doar 4 puncte de locul 3, ocupat de Fiorentina. Probabil se va concentra mai mult asupra campionatului, deoarece este foarte greu sa se califice in finala Cupei, dupa ce a pierdut cu 3-0 in meciul tur. Antrenorul Mancini va trebuie sa faca cateva schimbari in primul 11, pentru ca Inter sa nu se intoarca din Torino cu o infrangere. Doar mijlocasul Brozovic va lipsi, pentru ca este suspendat.

{{notification_msg}}