Derby în Serie A: Juventus – FC Torino

Analiza meciuri

Juventus – FC Torino

In etapa cu numarul 35 din Serie A, vom avea un derby al orasului Torino, sambata seara. Liderul Juventus care si-a asigurat cel de-al 6 lea titlu consecutiv o va intalni pe ocupanta locului 9, Torino. Gazdele vin dupa 7 meciuri fara infrangere, in care a bifat 5 victorii si doua remize, iar oaspetii au inregistrat doua triumfuri si 4 remize si va fi un meci deschis pentru ca ambele vor juca fara presiune. In confruntarile directe FC Torino s-a impus doar o singura data in ultimii 20 de ani, in  Aprilie 2015 intr-un meci disputat pe teren propriu.

Juventus

A castigat ultimele 4 derby-uri ale orasului si in turul campionatului a triumfat cu 3-1, asadar fanii cred ca va continua traditia si sambata seara. Jucatorii antrenorului Allegri au triumfat cu 2-0 in prima mansa din semifinala Champions League, pe terenul celor de la Monaco, iar acum ne asteptam sa joace cu rezervele, deoarece se gandeste la partida retur. Este foarte aproape de cel de-al 6 lea titlu consecutiv in Italia, avand in vedere ca are 9 puncte avantaj fata de Roma, echipa de pe locul secund, cu toate ca a remizat 2-2 cu Atalanta in etapa precedenta. Totusi este un meci special acest derby al orasului, asa ca jucatorii lui Juve vor face tot posibilul sa castige. Pjaca si Rugani vor lipsi pentru ca sunt accidentati.

FC Torino

Nu are nici o emotie in privinta retrogradarii pentru ca se afla la mijlocul clasamentului si are un avans de 24 de puncte fata de locurile ce duc in Serie B. Pe de alta parte este la 10 puncte distanta de locurile ce duc in preliminariile Europa League. Jucatorii antrenorului Mihajlovic sunt intr-o forma buna si nu a mai pierdut de 6 meciuri. In aceasta perioada au remizat de 4 ori si s-au impus in deplasare in fata celor de la Chievo si Cagliari. Etapa trecuta Torino a terminat la egalitate 1-1 cu Sampdoria, multumita golului marcat de Iturbe  in repriza secunda. Ne asteptam sa-l vedem pe acesta jucand in locul lui Boye, in partida cu Juventus.Mihajlovic nu va putea conta pe seriviciile lui Silvestri.

{{notification_msg}}