Derby în Serie A: Inter Milano – AS Roma

Analiza meciuri

Inter Milano – AS Roma

Ultimul meci de duminica din cadrul etapei cu numarul 26 din Serie A va fi un derby intre ocupanta locului 4, Inter si echipa de pe pozitia secunda, AS Roma, care in prezent are un avantaj de 8 puncte. Inter vine dupa o serie de 9 victorii si un esec, in timp ce romanii au inregistrat 7 victorii si o infrangere, dar s-au calificat in semifinala Cupei Italiei si in saisprezecimile Europa League. Confruntarea directa din tur s-a incheiat cu scorul de 2-1 pentru AS Roma.

Inter Milan

Spera sa castige cele 3 puncte, fiindca adversara poate fi obosita datorita faptului ca evolueaza pe 3 fronturi. Ultimele rezultate ne arata ca Inter este capabila de o victorie in fata celor de la AS Roma, mai ales ca va juca pe teren propriu. A fost oprita in sferturile de finala ale Cupei Italiei de catre Lazio. Acea infrangere si esecul din campionat cu liderul Juventus nu le-a afectat moralul jucatorilor antrenorului Pioli, fiindca au castigat in urmatoarele doua partide cu Empoli si Bologna. Asadar, Inter si-a pastrat pozitia in clasament, la 6 puncte in spatele lui Napoli si la 8 puncte fata de adversara din acest duel. Nu se stie daca il vom vedea pe Brozovici in teren, iar Miranda va absenta din cauza cartonaselor galbene primite.

AS Roma

Oaspetii din Roma au fost infranti cu 1-0 in meciul trecut de catre Villarreal, insa jucatorii antrenorului Spalleti s-au impus in partida tur cu 4-0 si s-au calificat in saisprezecimile Europa League. Atunci golgheterul competitiei, Dzeko, a inscris 3 goluri. Acesta are cele mai multe reusite si in Serie A, alaturi de Higuain, iar acum va fi abt de joc la capacitate maxima, pentru ca in partida precedenta a fost lasat sa se odihneasca. AS Roma va folosi pe Giusseppe Meazza, cel mai puternic prim 11, cu exceptia lui Florenzi care este accidentat. Va face tot posibilul sa castige cele 3 puncte, ca sa ramana in continuare in lupta pentru titlu.

{{notification_msg}}