Derby în Segunda Division:Oviedo - Leganes

Analiza meciuri

Oviedo - Leganes

Ultimul meci al acestei etape de Segunda Division va fi un derby pentru ca cele doua echipe se lupta pentru promovare. Oviedo nu mai poate prinde unul din primele doua locuri dar pot prinde locul 6 care ii va duce in playoff, sunt in acest moment pe locul 7. Leganes ocupa pozitia secunda si vor sa pastreze aceasta pozitie si sa promoveze direct. In prima parte a sezonului cele doua echipe au terminat la egalitate 1-1.

Oviedo

Oviedo este o echipa care joaca mult mai bine pe teren propriu pierzand un singur meci acasa in acest retur. In deplasare au inregistrat doar 4 victorii in tot campionatul iar din luna februarie nu au mai obtinut nici o remiza. Vor avea avantajul terenului propriu in acest meci dar vor juca impotriva echipei de pe locul 2. In ultima etapa au condus cu 1-0 in deplasarea de la Almeria dar au cedat pana la final si au pierdut cu 3-1. Nu au probleme de lot inaintea acestui meci.

Leganes

Leganes a condus pentru o buna perioada de timp in Segunda Division dar au avut o cadere de forma in cel mai rau moment posibil. In ultimele 3 partide nu au obtinut nici o victorie, au cazut pe pozitia secunda si acum si aceasta pozitie este amenintata. In ultima etapa au pierdut surprinzator pe teren propriu impotriva celor de la Huesca, aceasta fiind a doua infrangere stagionala acasa. Antrenorul Garitano este putin ingrijorat dar e obligat sa trimita in teren o echipa ofensiva pentru ca doar o victorie ii va ajuta sa isi pastreze pozitia secunda. Inaintea acestei partide nu au jucatori accidentati sau suspendati.

{{notification_msg}}