Derby în Premier League: Chelsea – Liverpool

Analiza meciuri

Chelsea – Liverpool

Avand in vedere ca aceste doua echipe nu vor juca in competitiile europene, se vor intalni in etapa cu numarul 5 din Premier League. Ne asteptam sa vedem un meci spectaculos, mai ales ca Chelsea si Liverpool sunt intr-o forma grozava. Chelsea este mai bine pozitionata in clasament, fiind in spatele liderului Manchester City, iar Liverpool ocupa locul 6 si are cu 3 puncte mai putin decat rivala din aceasta partida. In ultimele confruntari directe de pe Stamford Bridge, Liverpool a obtinut o remiza si o victorie, iar pe stadionul Anfield, rezultatul a fost 1-1 in sezonul trecut.

Chelsea

Nu vede alta varianta decat victoria, mai ales ca s-a impus pe teren propriu in cele 3 dueluri din noul sezon. A triumfat pe Stamford Bridge, in fata lui West Ham si Burnley, in Premier League, iar in Cupa Ligii a invins-o pe Bristol Rovers. Trebuie sa precizam ca a castigat si duelul cu Watford, tot in campionat. Aceasta serie grozava a fost intrerupta etapa trecuta de Swansea, dupa o partida in care a condus si abia a reusit pe final sa egaleze 2-2, printr-un gol marcat de Diego Costa. Toti toti isi pun sperante mari in atacantul venit de la Atletico Madrid, in derby-ul cu Liverpool, care l-a egalat pe Ibrahimovic si Antonio in clasamentul golgheterilor din Premier League. Antrenorul Conte nu a modificat echipa de start, de la inceputul campionatului, insa acum il vom vedea din primul minut pe David Luiz, deoarece Terry si Zouma sunt accidentati.

Liverpool

A inregistrat pana acum in acest sezon, doua victorii, o remiza si o data a fost infranta, iar in Cupa Ligii s-a impus cu 5-0 in fata lui Burton, o echipa dintr-o liga inferioara. Liverpool a avut o evolutie variabila in primele 3 partide din Premier League, jucate toate in deplasare. A invins-o pe Arsenal, a fost infranta de Burnley si a terminat la egalitate cu Tottenham. Sa nu uitam de triumful de pe Anfield cu 4-1 in disputa cu fosta campioana, Leicester. Din acest motiv credem ca antrenorul Klopp va folosi o tatica care sa duca la un rezultat favorabil in meciul de vineri seara.  Probabil vom vedeam unele modificari in primul 11, avand in vedere ca au revenit Lovren, Coutinho si Karius. Pe lista accidentatilor se afla Gomez, Sakho, Emre Can si Klavan.

{{notification_msg}}