Derby în Franţa:Paris Saint-Germain - AS Monaco

Analiza meciuri

Paris Saint-Germain - AS Monaco

In Franta campionatul a fost adjudecat matematic de catre cei de la PSG inca din etapa trecuta, dar cu o victorie impotriva marilor rivali de la Monaco sarbatorirea titlului va fi mult mai dulce. Monaco ocupa pozitia secunda in Franta dar are cu 25 de puncte mai putin decat adversarii lor din aceasta seara. In meciul tur PSG s-a impus categoric in principat cu 3-0.

PSG

In aceasta seara PSG va incerca sa obtina cea de-a treia victorie consecutiva importiva celor de la Monaco. Parizienii nu au mai pierdut un meci de la sfarsitul lunii februarie cand au fost invinsi de Lyon. Calificarea din sferturile Champions League in detrimentul celor de la Chelsea le dau sperante ca pot face o tripla istorica in acest sezon. In sferturile competitiei europene vor juca impotriva englezilor de la Manchester City. Antrenorul Laureant Blanc nu va putea miza diseara pe Marco Verrati, accidentat, si Aurier care este suspendat.

AS Monaco

Monaco merge la Paris dupa o serie de 3 remize consecutive, remize care i-a facut sa piarda o parte din avansul fata de echipele de pe locul 3. In acest moment mai au doar 4 puncte avans fata de echipa de pe locul 3 si vor avea un meci foarte dificil diseara. Titlul in Franta era un lucru greu de obtinut mai ales dupa turul campionatului asa ca obiectivul lor s-a schimbat in pozitia secunda care asigura calificarea directa in Champions League. In aceasta seara sa vor multumi si cu o remiza dar apararea va trebui sa duca greul pentru ca in compartimentul ofensiv nu straucesc in ultima perioada. Monegascii au si ceva probleme de lot inaintea acestui meci, astfel vor lipsi Coentrao, Silva, Moutinho si Traore.

{{notification_msg}}