Derby în Elveția: Young Boys – FC Zurich

Analiza meciuri

Young Boys – FC Zurich

A treia etapa din prima liga elvetiana ne aduce un derby intre doua echipe care au triumfat in cele doua meciuri jucate pana acum. Pe de alta parte Young Boys este campioana, iar Zurich castigatoarea Cupei. In primele doua etape echipa din Berna s-a impus cu acelasi scor 2-0, iar Zurich o data cu 2-1 si celalalt meci tot cu 2-0. Trebuie sa precizam ca in finala Cupei din sezonul precedent Zurich a invins-o cu 2-1 pe Young Boys.

Young Boys

A castigat in cele doua etape jucate pana in prezent, fara sa primeasca gol, asadar se afla in fruntea clasamentului. Meciul de pe teren propriu cu Grasshoppers a fost un pic mai dificil, a deschis scorul cu 20 de minute inainte de final prin Sulejmani, iar Ngamale a dublat avantajul. Deplasarea de la Lugano a fost mult mai usoara, unde la jumatatea primei reprize a inscris, iar in repriza a doua a mai facut-o inca o data. Antrenorul Seoane a folosit acelasi prim 11 in ambele partide. Lotomba nu va juca, deoarece este accidentat.

FC Zurich

In sezonul precedent a terminat pe locul 4 si a reusit sa castige Cupa. Putem zice ca a fost singura echipa care a reusit sa o incurce pe Young Boys. S-a impus in fata acestora in finala Cupei, jucand cu un om mai putin in ultimele 20 de minute. A inceput foarte bine campionatul cu doua victorii, etapa trecuta invingand-o cu 2-0 pe rivala Grasshoppers. Are o serie de 8 meciuri fara infrangere, daca luam in considerare si finalul campionatului trecut. In aceasta vara au sosit jucatori noi la echipa precum Domgjoni si H.Kryezziu. Pe lista accidentatilor se afla atacantul M. Frey.

{{notification_msg}}