Derby in Cupa Italiei: Inter Milan – Lazio Roma

Analiza meciuri

Inter Milan – Lazio Roma

Doua echipe vecine in clasament se vor intalni in sferturile de finala ale Cupei Italiei. Inter se afla pe locul 4 si are cu doua puncte mai mult decat Lazio. In etapa trecuta Inter s-a impus in fata celor de la Pescara si a fost cea de-a 9 a victorie consecutiva in toate competitiile, iar Lazio a pierdut acasa cu 1-0 in duelul cu Chievo, fiind a doua infrangere la rand in Serie A. In ultima confruntare directa din campionat, Inter Milan s-a impus acasa cu 3-0.

Inter Milan

Este intr-o forma foarte buna si a inceput sa joace asa cum se astepta multa lume. Are 9 victorii la rand in campionat, Cupa si Europa Leaguea si este aproape de un loc ce duce in Champions League. S-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Italiei si avand in vedere forma sa, este posibil sa o vedem in actul final al competitiei. Ultimul esec la suferit in deplasarea de la Napoli, in luna decembrie. Inter a inregistrat 7 victorii in Serie A, una in Cupa si una in Europa League. Ultima data a invins-o greu in Cupa pe Bologna, dupa reprizele de prelungire, desi a avut un avantaj de doua goluri. Atunci Candreva a reusit sa marcheze golul victoriei. In campionat a castigat cu Palermo si Pescara fara sa primeasca gol. Antrenorul Pioli nu obisnuieste sa faca modificari in primul 11, dar avand in vedere ca e un meci de Cupa, probabil vom vedea cativa jucatori noi.

Lazio Roma

Trece printr-o usoara criza, deoarece etapa trecuta a pierdut acasa cu Chievo. A fost cea de-a doua infrangere consecutiva, prima fiind in fata celor de la Juventus. Se afla pe locul 5 in clasament si nu a reusit sa inscrie in ultimele doua dueluri. In saisprezecimile Cupei, a trecut cu 4-2, de Genoa. A condus cu 2-0, dar pana la finalul timpului regulamentar a fost egalata si a mai marcat de doua ori in reprizele de prelungire. In partida cu Juventus a incasat doua goluri, iar in cea cu Chievo a fost infranta in ultimul minut al meciului. Antrenorul Inzaghi nu se poate baza pe serviciile portarului Marchetti si cele ale mijcolasului Balde.

{{notification_msg}}