Derby în Bundesliga: Schalke 04 – Bayern Munchen

Analiza meciuri

Schalke 04 – Bayern Munchen

Va fi un derby al etapei secunde din Bundesliga, intre doua vechi rivale cu obiective diferite in acest sezon. Schalke isi doreste sa termine pe o pozitie care sa o califice in Champions League, in timp ce Bayern vrea sa-si apere titlul. Bayern a inceput sezonul cu o victorie acasa in fata celor de la Werder Bremen, in timp ce Schalke a fost infranta la Frankfurt. In sezonul trecut Bayern Munchen a castiga cu 3-1 la Gelsenkirchen si trebuie sa precizam ca Schalke nu s-a mai impus in fata bavarezilor din anul 2010.

Schalke 04

A inceput cu stangul acest campionat, deoarece a fost invinsa in prima etapa, pe terenul celor de la Eintracht Frankfurt. Schalke a patit la fel ca in sezoanele precedente, cand a avut o evolutie variabila mai ales in startul campionatului. Portarul Fahrmann de la Eintracht Frankfurt a reusit sa apere o lovitura de la 11 metri in acea partida. Noul antrenor Weinzierl a trimis in teren o echipa de start combinata, in care a fost inclus si Naldo. Toata lumea se astepta ca Embolosa fie titular, alaturi de noile achizitii din aceasta vara. Acum probabil il vom vedea in primul 11, impreuna cu Nastasic. Trebuie sa precizam ca in perioada de transferuri au mai sosit la echipa Stamboulisi, Konoplyanka, dar ramane de vazut daca vor evolua si ei in duelul cu bavarezii.

Bayern Munchen

A preluat pozitia de lider din prima etapa si vrea sa o pastreze pana la final. Bayern Munchen a invins-o cu 6-0 pe Werder Bremen,  pe teren propriu, insa ne-am obisnuit sa-i vedem pe bavarezi victoriosi in confruntarile directe cu Werder. Au sosit la echipa doar doi jucatori noi in aceasta vara, este vorba de R.Sanches si Hummels. Roben, Boateng si Coman sunt accidentati, iar noul atrenor Ancelotti nu a facut modificari in jocul echipei, comparativ cu sezonul precedent. Atacantii Thomas Muller si Lewandowski sunt in mare forma, dar si ceilalti jucatori, asa ca ne asteptam sa vedem o noua victorie a lui Bayern. Probabil vom vedea o echipa de start la fel ca cea din prima etapa.

{{notification_msg}}