Derby in Belgia: Standard Liege - Club Brugge

Analiza meciuri

Standard Liege - Club Brugge

In Belgia mai sunt doua etape iar acest meci poate fi decisiv in lupta pentru titlu deoarece se vor intalni primele doua clasate. Echipa din Liege e cea mai buna echipa din playoff dar au avut un parcurs mai slab in sezonul regulat in timp ce Brugge profita de evolutia buna din sezonul regulat si inca sunt in fruntea clasamentului. In meciul tur din playoff cele doua echipe au remizat spectaculos 4-4.

Standard Liege

Standard suferea dupa prima parte a sezonului in care au reusit sa prinda ultimul loc de playoff  in ultima etapa. Au reusit sa castige Cupa Belgiei in acest sezon si astfel vor participa sigur in cupele europene. Sunt cea mai buna echipa din playoff iar in acest moment au 6 meciuri fara infrangere. Cu o victorie in aceasta seara se vor apropia la un punct de Brugge si vor spera la titlu in ultima etapa. In acest moment sunt pe un loc de Champions League si spera sa il pastreze pana la final chiar daca nu vor reusi sa cucereasca titlul. In acest meci nu vor evolua Fai si Razvan Marin.

Club Brugge

Toti expertii se asteptau ca Brugge sa castige lejer titlul dupa sezonul regulat dar au oscilat in evolutii iar cu o infrangere in acest meci pot avea emotii in ultima etapa. In urma cu doua etape au avut marele derby cu Anderlecht pe care l-au pierdut dupa ce au contestat vehement arbitrajul. Anderlecht s-a apropiat atunci la 2 puncte dar au avut noroc, in ultima etapa a fost un alt derby Standard-Anderlecht terminat cu victoria echipei din Liege. In ultima etapa au fost condusi de Charleroi dar au intors rezultatul si s-au impus cu 3-1. In aceasta partida nu vor putea evolua Diaby si Limbombe.

{{notification_msg}}