Debut de etapa in Serie A: Bologna - Juventus

Analiza meciuri

Bologna – Juventus

Liderul din Serie A va incepe etapa cu numarul 26 in deplasare la Bologna. Torinezii vor juca vinery seara deoarece saptamana viitoare au meci in Champions League cu Bayern Munchen. Bologna ocupa locul 10 in clasament cu 24 de puncte mai putin decat liderul Juventus. Juve a castigat ultimele 5 intalniri directe iar Bologna nu a mai castigat din 2012.

Bologna

Sezonul trecut Bologna a evoluat in Serie B dar au reusit promovarea iar obiectivul lor in acest sezon e evitarea retrogradarii. Momentan se incadreaza in obiectiv avand in vedere ca ocupa pozita a 10-a cu 11 puncte peste zona retrogradarii. In precedentul meci jucat pe teren propriu au remizat cu Fiorentina iar etapa trecuta au castigat la Udinese. Antrenorul Donadoni va incerca sa isi motiveze elevii impotriva campioanei si mizeaza si pe faptul ca Juve va menaja probabil cativa jucatori. In defensiva vor reveni dupa accidentari Masina si Oikonomou dar va absenta Rossettini.

Juventus

Campionii en-titre au urcat pentru prima oara in acest sezon pe prima pozitie dupa ce in etapa trecuta au invins pe teren propriu pe Napoli. Au in acest moment un singur puncte peste Napoli si nu isi permit nici un pas grasit  Juve a legat o serie de victorii importante in ultima perioada printre care si cea din Cupa Italiei, 3-0 impotriva celor de la Inter.  Allegri are probleme mari de lot inaintea acestei partide Chiellini, Asamoah si Caceres sunt accidentati iar Cuadradao si Mandzukick vor fi probabil menajati pentru meciul cu Bayern.

{{notification_msg}}