Danemarca: Aalborg - Midtjylland

Analiza meciuri

Aalborg - Midtjylland

Aalborg si Midtjylland dau startul in a doua etapa a celei mai puternice ligi din Danemarca. In prima etapa, Allborg castiga la Sonderjyske, iar campioana Midtjyland obtine doar un punct din confruntarea cu Aarhus. In ultimii trei ani, Midtjylland ramane neinvinsa in fata gazdelor din aceasta etapa, sezonul trecut castigand 3-0 pe teren propriu, ca apoi in deplasare sa remizeze 3-3.

Aalborg

In urma ultimului rezultat, 3-3 impotriva campioanei Danemarcei, cat si faptul ca au pornit cu dreptul in acest sezon printr-o victorie - cu siguranta ii face increzatori intr-un rezultat bun pentru aceasta partida. Dupa victoria impotriva celor de la Sonderjyske cu scorul de 1-0, antrenorul Wiegors va incerca sa isi mentina din nou poarta intacta, incercand sa isi puna sub presiune adversarii prin contraatacuri. Sezonul trecut termina pe a patra pozitie, ratand locurile ce le-ar fi permis o calificare in Europa League; insa acum sper sa profite de faptul ca principalele adversare sunt incarcate cu obligatiile ligilor europene.

Midtjylland

Sezonul trecut obtin cel de-al doilea titlu de campioni ai Danemarcei, primul fiind obtinut in urma cu trei sezoane. Dupa un sfarsit de sezon bun, jucatorii antrenorului Thorup reusesc sa detroneze cea mai de succes echipa din Danemarca - FC Copenhaga; ce reusise sa cucereasca ambele titluri din ultimi doi ani. Acum, cu siguranta performanta celor de la Midtjylland le creaza si noi obligatii in Champions League. Tocmai de aceea, au decis sa isi intareasca lotul cu patru jucatori - atacantul Georg, mijlocasii Okosun si Drexler, si fundasul Andersson. Datorita unor accidentari, atacantul Hassan si fundasul Riis, vor fi indisponibili.

{{notification_msg}}