Cupa Turciei:Fenerbahce - Besiktas

Analiza meciuri

Fenerbahce – Besiktas

A doua semifinala a Cupei Turciei este o confruntare intre doua mari rivale, Fenerbahce si Besiktas. Meciul tur jucat in luna martie s-a incheiat cu scorul de 2-2 asa ca ambele echipe au sansa sa ajunga in finala. In campionat ambele meciuri directe intre aceste echipe s-au terminat cu victoria echipei ce a fost gazda.

Fenerbahce

Fenerbahce a condus in meciul tur cu 2-1 la pauza dar portarul Demirel si mijlocasul Potuk au fost eliminati si echipa a fost egalata pe finalul partidei. In campionat ei au o serie de trei victorii si sunt cu cinci etape inaintea incheierii sezonului pe locul patru la trei puncte in spatele liderului Galatasaray si la doua in spatele lui Besiktas si Basaksehir. Fundasul Isla este singurul jucator indisponibil al echipei.

Besiktas

Besiktas a castigat ultimele trei partide sisputate si a urcat pe locul doi in campionat la un punct in spatele liderului Galatasaray si acum chiar daca a primit doua goluri acasa in meciul tur isi doreste o calificare in finala Cupei. Acest lucru nu v-a fi usor dar nici imposibil, antrenorul Gunes anuntand ca echipa lui v-a juca foarte ofensiv chiar daca stopperul Nukan, mijlocasul Kavlak si atacantul Love sunt indisponibili.

{{notification_msg}}