Cupa Turciei:Besiktas - Fenerbahce

Analiza meciuri

Besiktas – Fenerbahce

Aceste doua echipe s-au intalnit acum patru zile in campiona, Besiktas invingand pe Fenerbahce cu 3-1 si egalandu-i astfel la numarul de puncte si apropiindu-se la trei puncte de primele doua locuri ocupate de Basaksehir si Galatasaray.

Besiktas

Pentru Besiktas este important ca au reintrat in lupta pentru titlu dupa victoria contra lui Fenerbahce, ei fiind condusi la pauza cu 1-0. In repriza a doua Besiktas a reusit sa intoarca rezultatul dupa golul lui Vida si dubla lui Quaresma. Cu aceasta victorie Besiktas a pus capat unei serii de cinci partide fara victorie impotriva celor de la Fenerbahce. Pentru acest meci antrenorul Gunes nu se va putea baza pe stopperul Nukan si pe mijlocasul Tore, in vreme ce la echipa revin stopperul Pepe si mijlocasul Talisca.

Fenerbahce

Fenerbahce nu poate fi multumita dupa ce a pierdut cu 3-1 in campionat contra celor de la Besiktas, ei conducand la pauza cu 1-0. In repriza a doua au facut insa unele greseli in defensiva si astfel au primit trei goluri si au fost invinsi. Echipa este inca in lupta pentru titlu fiind la trei puncte in spatele lui Basaksehir si Galatasaray, iar acum antrenorul Kocaman are sansa sa razbune infrangerea din campionat in acest meci din cupa. Fundasul Janssen este singurul jucator absent pentru acest meci.

 

 

{{notification_msg}}